- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Ez a frissítés nem volt olyan régen, 4.3.x-nél (x=3?) járt már a hivatalos verzió, de a 3G-nél kiírta az iTunes, hogy 4.2 a legutolsó, ami feltehető rá.
Ha csak a főképernyőn rákkattintok az üzenetek ikonra, akkor olyan 3mp körül van. Ha van egy sms értesítés a főképernyőn, és arra rákattintok, na az gyakran van 5mp felett, valószínűleg azért, mert feladó szerint rendezve mutatja, ha volt már a feladótól sms, akkor azok alá teszi be.
Csak azért frissítettem, mert a 3.X-nél a görgetés hetente..havonta egyszer meghalt, és nem lehetett pl. a kontaktoknál görgetni a képernyőt. Csak a kikapcsolás segített. Ez a hiba elmúlt 4.2-vel, de eszetlenül lassú lett a telefon + elég gyakran előfordul, hogy nem tudom felvenni a hívást, mert nem mozog a csúszka. Általában megnyomom ilyenkor a felső gombot, és feléled.
-
ROBOTER
addikt
Tökmindegy.
Megörököltem a barátnőm 3G-jét, és azonnal frissítettem a legfrissebb verzióra, 4.2 ha jól emlékszem. A telefon lényegében használhatatlan. 4...8 másodperc egy sms megtekintése. (soha nem volt babrálva, jailbreak és hasonlók kizárva)
Szóval a legkisebb gond hogy mit telepíthetek rá, mert a valaha tökéletes sebességgel működő telefonon (amit akkor együtt vettünk) ma örülök, ha a csúszka elhúzása után fel tudom venni a hívást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 5
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest