- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
Igen sajnos ez szomorú. Mármint az hogy az Itunes feldobja a frissítést, de nem írja oda hogy lasabb lesz lehet a telefon. Talán jobb lett volna ha nem adják ki a 4.0-t a 3G-re már és akkor nem lenne lassúlás. Persze a legkorrektebb az lenne ha megoldanák hogy vissza lehessen rakni bármelyik régi szoftvert "legálisan". Minden probléma megoldódna....
Egyébként az USA-ban ezért perelték őket(mármint pont ezért hogy tönkretették a jó és gyors telefonukat a frissítéssel és nem szoltak előre hogy lassúbb lesz és persze nem lehet visszacsinálni), azóta nem hallani semmit. Szinte biztos hogy peren kívül egy csomó pénzt kaptak.
Persze ez itt kemény kapitalizmus, és az a lényeg hogy azt érezd hogy a Te telefonod már milyen lassú és sz*r és hogy újat kell venned. Ugyhogy egyértelmüen ezért van.
És persze általában müködik is.
Nálam pl nem müködött.Én kint élek külföldön, az átlag havi fizetésből itt vehet az ember 3-4 független Iphone-t. Az Apple egyszer megszivatott, onnan kezdve azt mondtam ennyi volt, vettem egy Sony-t feleáron és ugyanolyan jó nekem mint az Apple terméke. Van akinek nem de nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest