- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
válasz
woodworm #259 üzenetére
nem vagyok szakértő, tegnap vettem kéz alól. a padavan nálam a kispadon van max...
A routet feladata lenne: otthon a kisszobában egy pc lan meghajtása 1GB, laptophoz wifi 2 sáv, sony tv kábel és wifi és + telo wifi
+++++ kiszolgálnia hálózatiként egy usb nyomtatót --- ez nem jön össze
nappaliban a digi zte doboza intéz mást -
Fuvaros
senior tag
Sziasztok nekem egy TP-Link router szakértő kéne, hogy lehet usb portra installálni egy HPLJ1300-t...
-Először is az Archer c5v4 milyen üzemmódban menjen? Dinamikus vagy statikus? Egy digis- modem hálózatba van kötve otthon. A lan és wifi okés.
-Másodszorra a router istallálásakor a középső üzemmódot kértem, tehát nem csatlakozik közvetlen az internetre.
A letöltött usb printer controller nem látja a nyomtatót usb-n. De csak dhcp-n próbáltam. Legyen sztatikus beállítás? Ki ért ehhez? pussz köszi a segítséget
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bluetooth hangszórók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest