Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Persze én nem értek hozzá tök hűje vagyok a témához
Ezt mindenki tudja hogy jobbak a Radeonok DX10-ben főleg ugye 10.1-ben mivel a zöldek ezt nem támogatják.
Az általad linkelt két játék meg egy rakás sz.r hogy finoman fogalmazzakAmíg csak ilyenek jönnek addig én köszönöm de nem kérek belőle.
Persze jönnek majd jobb játékok is de azok már főleg DX11-re (nem majd valamikor már az idén is) Amit ugye az nV is támogat az persze kérdés hogy hogy oldják meg a teszalátort (remélem nem szoftveresen). De majd meglátjuk.
Ja és persze jó lenne ha nem személyeskednél. Mert én is tudnák mondani rád olyat mint hogy begyöpösödött szűk látókörű vagy.
Na de befejezem nem érdemes ölre menni sz@ros VGA-k miatt -
Cyberpunk
félisten
Én is gratulálok a gépedhez. És irigyelek is mert neked már meg van a gép. Nekem meg még várnom kell rá amíg össze gyűlik a pénz az én kis Corei7-emhez
Ja és az a D0-ás proci szinte kiált a tuningértén mindenképp meghúznám na jó gyári hűtővel nem nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest