Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Persze én nem értek hozzá tök hűje vagyok a témához
Ezt mindenki tudja hogy jobbak a Radeonok DX10-ben főleg ugye 10.1-ben mivel a zöldek ezt nem támogatják.
Az általad linkelt két játék meg egy rakás sz.r hogy finoman fogalmazzakAmíg csak ilyenek jönnek addig én köszönöm de nem kérek belőle.
Persze jönnek majd jobb játékok is de azok már főleg DX11-re (nem majd valamikor már az idén is) Amit ugye az nV is támogat az persze kérdés hogy hogy oldják meg a teszalátort (remélem nem szoftveresen). De majd meglátjuk.
Ja és persze jó lenne ha nem személyeskednél. Mert én is tudnák mondani rád olyat mint hogy begyöpösödött szűk látókörű vagy.
Na de befejezem nem érdemes ölre menni sz@ros VGA-k miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest