Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pushalias

addikt

válasz Penge_4 #84 üzenetére

"Linuxon sudo apt-get purge és ennyi, ha már nem kell."

Kivéve, amikor nem. :(

Egyébként nem mondom, szórakoztató nézni a fanboy-háborút. ;] Más is írta, ebben a vitában nincs egyik félenk sem igaza, és jól is van így.

• quailstorm

félisten

Kősz.
    Nem tudom hogy nem bukkantam még rá erre a fájlkezelőre. Gnome commander repül a picsába :DDD

A VLC-t mindig is tudtam hogy szar, pedig népszerű és haverok is tukmálják rám... MPC-HC-s vagyok windowson. Linuxon meg ugye általában mindegy, tehát jó volt a VLC a mostani gépemmel, de nem mindig. Olyankor Mplayer natúran, vagy KMplayer.
    De ránézek az SMPlayerre, igényesnek tűnik.
    (VLC-t akkor utasítottam vissza, mikor nem ment vele az 1080p Athlon XP-n...)

A többire.

exFAT támogatás már van XP alatt, ebből is látszik hogy jó rég használtad. Shareware appok nagy részében ki lehet venni a pipát, bár az nem share, hanem adware amit én használok, de szerencsére tényleg kipucolható már az installerben. Pl DVDvideosoft. Aki meg nem veszi a fáradtságot annak nem tudok mit mondani. Az felrakja az ask toolbart is a javaval...

Warezban meg nincs szemét :DDD

Függőségekhez meg annyit hogyha tudom, meggátolom a telepítést, mert felesleges baromság. Felrakom az OS telepítés után frissen az összes általam ismert függőséget, így a dx-et és a Visual C++-okat is.
    Viszont azért van minden játékba belecsomagolva, hogy nehogy véletlen ne induljon. Csak nem tudom miért nem olyan intelligens hogy ne downgradelje az SP1-es verziót... a Steames játék.
    Egyébként arra gondolt hogy ha uninstallálod a qbittorrentet pl, nem viszi magával a függőségeit, elbaszva vele a többi libtorrent rasterbar klienst is.

Ha már itt vagyunk, lenne még baromságom. Ha én linux kernelt, vagy androidot akarok otthon fordítani, akkor annak a fájljai EXT4 partíción kell hogy legyenek? Mert alig maradt 500GB szabadom, és az NTFS...

És köszi hogy segítettél, ritka hogy ilyen flame topicban hasznos infót kapjak.

(#86) sing1ep1ayer: 40giga? Szép álmokat. Az kevés még az XP-nek is. 60-at adtam neki 3 éve és 5 szabad... CCleaner meg dolgozott és játék sincs már rajta. Csak a frissítések meg pár app.
    80-100 kell már...
    Win8 is install után már 40-et elvitt.

• sing1ep1ayer

őstag

(#50)-re adott válaszodra
    1.) Tényleg nem. Egybként ebben az egyben gyatra a Windows, sokkal kevesebb fájlrendszert kezel. De otthonra nincs is rá igazán szükség.

2.) Kösz! :D :R

(#76)-ra adott válaszodra:
    Én Windows alatt sem telepítek semmit, csak olyan rendszerbe mélyen beavatkozó dolgokat, amiket muszáj, mint például a vírusírtó, a tűzfal, vagy mondjuk egy DirectX. Szinte mInden másra portable és többnyire open source alkalmazásokat használok, így emiatt Linux alatt is jól érzem magam, hiszen gyakorlatilag ugyanabban a környezetben tudok dolgozni, ott is elérhetőek a kedvenc programjaim.
    Többi, amit írsz rendben, sajnos Windowson rengeteg a szemét, ami nem eltávolítható. Persze a többséget ez sem zavarja igazán így a terabájtos lemezek világában, igazából mindegy az átlagnak, hogy a rendszere 10, vagy 40 gigán terül el.

Új hozzászólás Aktív témák