Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Mér' nem mér?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Teljesen felesleges ezekbe a dolgokba ilyen mélyen belemenni. Ha nagyon kell, akkor már a fájlrendszernél el lehet kezdeni a sorolást, de inkább olyanon bukik el sokszor a dolog, mint pl. színvonalasabb ügyviteli szoftverek hiánya (kulcs, hessyn), játékok hiánya (ez változóban), alap hw támogatás (pl nekem sok fejfájást okozott egy pár éves epson nyomi, ami nem kéne h pilótavizsgás legyen sehol sem). Ezek nem az OS problémái, mégis itt csapódik le egyben. Még mindig túl sok gyártó tesz rá nagyívben, ezért nem akarnak vele sokan szívni.
Mókás viszont látni, hogy az android kezd felnőni odáig, hogy a végén ez dönti be a ms hegemóniát idővel desktopon is.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ezekre mégis mi szüksége van egy otthoni felhasználónak? Én sosem éreztem, hogy nekem layerek kellenének. De mondom, van erre program, nekem portable verzióban is van egy, csak most lusta vagyok átugrani Win alá, hogy megnézzem a nevét.
Workspece-ek: na ezt sem használtam még soha. Lehet azért, mert én windowsról jövök és ott nem hiányzott. Igazából értelme csak akkor van, ha egy-egy desktopra több ablakot pakolsz ki, amelyeket együtt használsz. (Otthoni felhasználásnál ez előfordul valami okból?) Ha teljes képernyős alkalmazások futnak a munkaterületeken, akkor gyakorlatilag az ablakváltástól semmiben nem különb az egész.
A kompozit ablakkezelésnek bevallom gőzöm sincs mi az előnye
, azon kívül hogy ha akarom idegesítően hullámzik az egész elhúzáskor, a hálózattranszparens grafikus felületnek szintén nem látom mi haszna van otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, azon kívül hogy ha akarom idegesítően hullámzik az egész elhúzáskor, a hálózattranszparens grafikus felületnek szintén nem látom mi haszna van otthon.