Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Ezekre mégis mi szüksége van egy otthoni felhasználónak? Én sosem éreztem, hogy nekem layerek kellenének. De mondom, van erre program, nekem portable verzióban is van egy, csak most lusta vagyok átugrani Win alá, hogy megnézzem a nevét.
Workspece-ek: na ezt sem használtam még soha. Lehet azért, mert én windowsról jövök és ott nem hiányzott. Igazából értelme csak akkor van, ha egy-egy desktopra több ablakot pakolsz ki, amelyeket együtt használsz. (Otthoni felhasználásnál ez előfordul valami okból?) Ha teljes képernyős alkalmazások futnak a munkaterületeken, akkor gyakorlatilag az ablakváltástól semmiben nem különb az egész.
A kompozit ablakkezelésnek bevallom gőzöm sincs mi az előnye, azon kívül hogy ha akarom idegesítően hullámzik az egész elhúzáskor, a hálózattranszparens grafikus felületnek szintén nem látom mi haszna van otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest