- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
sing1ep1ayer #211 üzenetére
Nem vita kezdeményezés ként írom, de hidd el nem vagyok én sem elveszett ember az informatikában!
Jó néhány konfigurációt láttam, javítottam mind hardver, mind szoftveres tekintetben. Program fejlesztéseket csináltam mind windows, mind linux alatt. Általában a kollégáim hozzám hozzák javításra és beállításra a gépeiket, engem keresnek a klasszikus user error problémákkal. Szerintem így esetemben kizárható az user error!
Egyszerűen arról van szó, hogy az én laptopomra nincs gyártó által kiadott driver a mostani windows rendszerekre. Persze a 7-es leszedi a Microsoft által készítettet, de bugos a driver ezért van a túlmelegedés. Viszont csak azért az egyébként kifogástalan laptopot nem szeretném kidobni mert a hardver gyártó cégekenek ez az érdeke (amihez a Microsoft kőkeményen aszisztál!) és már a néhány éves eszközökhöz sem frissítik a szükséges meghajtó programokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gamepad
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Indulhat a hardverparti!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest