Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- potyautas: Vágyak
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
sing1ep1ayer #211 üzenetére
Nem vita kezdeményezés ként írom, de hidd el nem vagyok én sem elveszett ember az informatikában!
Jó néhány konfigurációt láttam, javítottam mind hardver, mind szoftveres tekintetben. Program fejlesztéseket csináltam mind windows, mind linux alatt. Általában a kollégáim hozzám hozzák javításra és beállításra a gépeiket, engem keresnek a klasszikus user error problémákkal. Szerintem így esetemben kizárható az user error!
Egyszerűen arról van szó, hogy az én laptopomra nincs gyártó által kiadott driver a mostani windows rendszerekre. Persze a 7-es leszedi a Microsoft által készítettet, de bugos a driver ezért van a túlmelegedés. Viszont csak azért az egyébként kifogástalan laptopot nem szeretném kidobni mert a hardver gyártó cégekenek ez az érdeke (amihez a Microsoft kőkeményen aszisztál!) és már a néhány éves eszközökhöz sem frissítik a szükséges meghajtó programokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest