Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Sose értettem azokat az embereket akik ilyen hatalmas IQ-val rendelkeznek hogy a leggányabb tört rendszert használják... Haveri körömben mindenkinek jó a nem frissülő Win7 mert működik. Én meg nem értem őket...
Aztán mikor ideadja a telóját javításra csak 27 trójai van rajta...XP-hez van rendes kulcsom, máshoz nincs. De google 2 keresőszó és meg van oldva a probléma. Más gépéhez ott a daytona 2008 ha XP kell. Nem tudom mennyire legális, de működik.
Vista-tól 8-ig meg a leglustább megoldás a KMSemulator, de számtalan más is van, csak Win8-on használom az említettet. Onnan meg olyan mint az eredeti.
Persze ahhoz is kell ész hogy az ember nem nyeljen be egy vírushalmot mikor ilyenben utazik...És ehhez képest jó az XPSP2, hááát fasza. Nem egy kapkodó idegbeteg az athlon XP, a mostani internet nagyon bedurvult gépigényben. De egyébként gyors rajta az SP3, minden mással. Pillanatok alatt bootol, kikapcsol. Gyorsan indul az office, megy a scanner szoftvere is, képszerkesztés alapfokon, nero wave editor. Szóval el lehet vele lenni. Még egy Half-life LAN Co-op-hoz is jó(GF4200ti). NOD32 antivirus 6 viszont elég komoly lassító tényező, de jobbat nem tudok, inkább legyen lassú a vírusirtó miatt, mint a vírusok miatt.
Egy lubuntu meg kb ilyesmire ugyanúgy megfelel, csak nagyon másképp megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest