Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spenglerjoci

tag

válasz DeathAdder #72 üzenetére

Figyelj, én tudom amit tudok, látom amit látok. Amatőr fotós vagyok már 3 éve szóval értek hozzá. Én olyan képeket csinálok S4 Zoom-al amire egy profi fotós ismerősöm ( canon eos 4d-vel) azt mondta hogy ő kompakt géppel se csinál ilyen képet. Pedig ő már kb. 15-20 éve benne van a szakmában.
    Én mégegyszer mondom egyáltalán nem vitatom hogy a Note 4 jó képeket csinál. De hidd el hogy azért nem éri el az S4 Zoom szintjét. És ezzel nincs is semmi baj, hiszen a Samsung direkt ezért csinálta a Zoomot hogy legyen egy eszköz ami egy bizonyos pontra koncentrálva ( esetünkben a fotózásra) kiemelkedő teljesítményt nyújtson.
    Ha ennyire becsületbeli ügynek érzed a dolgot akkor szívesen mutatok neked pár képet. Vagy ha szeretnéd én majdnem minden este kinn vagyok a Városban fotózni....mostanában a Lánchídnál szoktam lenni. Akár össze is hasonlíthatnánk a telókat amit mondtál. Én állok elébe :K :R

• spenglerjoci

tag

válasz DeathAdder #70 üzenetére

Hát azt azért ne kockáztatsd.....mekkora érzékelője van a Note 4-nek? És mekkora a Zoomnak? Hol van a Note 4-ben 24 mm-es extra nagy látószög? Hol lehet a Note 4-ben állítani a záridőt mondjuk ( mert ugye ha profi szinten fotóz valaki akkor ez elengedhetetlen) Hol lehet a Note 4-ben rekeszt állítani? Egyáltalán melyik telefonban lehet? Tud a Note 4 ISO 3200-at? Van a Note 4-ben Xenon vaku? ( mert ez szintén nem elhanyagolható dolog) De ez még mind csak specifikáció.....csak az a gond hogy itt gyakorlatban is így van. Nem mondom hogy a Note 4 rossz képeket csinál, sőt bőven átlag felettit. Aki Note 4-et vesz annak több mint elég ez a minőség....na de azért ne hasonlítsuk össze egy S4 Zoom-al....Mindkettő kiemelkedő teljesítményt nyújt a maga területén és ez így van rendjén.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés