- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szegény diák vagyok, nem veszek mobilnetet
Egy szónak is száz a vége, zsírkirály ez a ROM, mert gyors, csak egy A2SD égetően jó lenne. -
Ja, tényleg, én is olvastam valami ilyesmit.
Ja, a naptár is hibát ad. Fel tudok venni eseményt, de nem jelez, és megnyitni sem tudom utána az adott eseményt, mert FC vel elszáll, illetve wifi csatlakozásnál is asszem a GAPPS FC-zik, de ettől függetlenül működik a wifi.
Égető lenne egy korrekt ROM, ert ez veszett gyors, csak ez az a2sd hiány nem a legjobb.
A külföldi modok lassabbak, és nem mindegyiknél sikerült root jogot szerezni, holott a modokban alapból benne szokott lenni. -
Kártyát lehet géppel particionálni, bemountolja a kártyát CW vel, és máris lehet géppel particionálni, már aki valami emberi oprendszert használ, nem winfost
iGo: És ha nekem legálisan van meg az igo?
-
Az jó lenne, mert az iGo a DATA-ra felpakol 12 megát, ami ADAT, és nem PROGRAM, tehát a Froyo beépített kártyára pakoló funkciója nem tudja áttenni csak az APK-t, az adatokat nem...
Nekem személyszerint nincs szükségem sem a gmail, email, maps, DSPManager, ROM manager, és még egy sor programra.
ROM manager pl minek? ClockWorkmod-dal mindent meg lehet csinálni.
Jó lenne egy olyan amiben csak a minimális google cuccok vannak, amik ahoz kellenek, hogy menjen a naptár, meg a market, a többit meg közzé lehetne tenni flashelhető ZIP ben, és mindenki felrakna ami kell neki.Szerintem nincs élő ember aki a pulsen használja a gmail klienst meg az email klienst, mert kicsi a memóriája, és teletömik ezek a tárhelyet a cachelt mailekkel, a mapsot nem hasznlom, de szerintem kegyetlen lassú lehet, és semmi funciója, mert úgy tudom nem tud útvonalat tervezni. Akinek kell GPS, felrakja az iGo t vagy vmi hasonlót, térképet nézegetni pedig szerintem nem túl izgi ilyen kicsi kijelzőn.
Üdv.
-
Nem tudom felflashelni a DarkTremor A2SD 2.7.5.2 -t.
Clockwork felflasheli de a terminálban (természetesen SU után) ezt adja:/system/bin/a2sd: line 28: /system/bin/busybox.a2sd: No such file or directory.
(28-41 ig sorolja a sorokat)Megnéztem már rootexplorerrel a system partíciót, de fullra tele van. 0 szabad hellyel. Olyan mintha nem férne rá.
Tre 2.1 re akarom flashelni. -
-
LOL
Letöltöttem az FLBMOD 1 topikból a svéd Tre 2.1 et (http://tre.se/Global/dload.rar), és a Tmobile splash screent lecserélte HUAWEI re. Csak néztem mivan
Na mindegy.
Erre ráflasheltem a cikkben linkelt zipet, és prímán működik a superuser -
Letöltöttem a cikkben linkelt ZIP et, flasheltem UK 2.1 re, de nem bootol be, hanem újraindul recoverybe.
-
Keress rá az Espresso MOD ra, úgy emlékszem az pont egy ilyen skin.
MAC: Találtam egy ilyet. Valaki ismeri?
http://www.introkun.in/setmacaddress -
Próbáld ki, hogy FIX IPt adsz meg a telóban. (amikor listázza a wifi hálókat, MENU gomb, és ott Advanced)
Nekem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest