Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az jó lenne, mert az iGo a DATA-ra felpakol 12 megát, ami ADAT, és nem PROGRAM, tehát a Froyo beépített kártyára pakoló funkciója nem tudja áttenni csak az APK-t, az adatokat nem...
Nekem személyszerint nincs szükségem sem a gmail, email, maps, DSPManager, ROM manager, és még egy sor programra.
ROM manager pl minek? ClockWorkmod-dal mindent meg lehet csinálni.
Jó lenne egy olyan amiben csak a minimális google cuccok vannak, amik ahoz kellenek, hogy menjen a naptár, meg a market, a többit meg közzé lehetne tenni flashelhető ZIP ben, és mindenki felrakna ami kell neki.Szerintem nincs élő ember aki a pulsen használja a gmail klienst meg az email klienst, mert kicsi a memóriája, és teletömik ezek a tárhelyet a cachelt mailekkel, a mapsot nem hasznlom, de szerintem kegyetlen lassú lehet, és semmi funciója, mert úgy tudom nem tud útvonalat tervezni. Akinek kell GPS, felrakja az iGo t vagy vmi hasonlót, térképet nézegetni pedig szerintem nem túl izgi ilyen kicsi kijelzőn.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -40% i5-14500 16/512 770 Magyar
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest