Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazo
tag
válasz
tranceplanet #179 üzenetére
Szia,
A Sygic már megy az AA-n, ha bétatesztelője vagy.
Üdv,
Z
-
szuladam
aktív tag
Az autón egyáltalán nem jelenik meg az AA, mintha fel se lenne rakva.
- A mobiltelefonon volt android autó alkalmazás. Az tűnt el mind az appok listájából, mind a beállítások->alkalmazások közül. (de ha a googel play storeban rákeresek úgy mutatja hogy fel van telepítve, jönnek is rá automatikusan a frissítések)
(Ez pont olyan, mint korábban a GPAY hogy már nincs külön GPAY alkalmazás, mert intergálva lett az android 10-be. )
- Ezt le is írják minden cikkben and adnroid 10ről, hogy az AA intergálva lett.
https://support.google.com/androidauto/answer/9468382?hl=en
- Telefonról már csak az Android Auto for phone screen nevű külső appal lehet megnyitni.
- A csoda android 10-es újítás miatt elvileg ha a kocsira köti az ember a mobil, automatikusan elindul az autó kijelzőjén az AA. Nos ez nem történik meg ...Kvázi ez az újítás az egészet gajravágta.
- Külső forrásból egyébként nem lehet telepíteni az AA-t mert úgy érzékeli a mobil hogy fent van. -
szuladam
aktív tag
-
szuladam
aktív tag
Üdv!
Jn 2 hete a kocsi kijelzőjén nem jelenik meg a Waze indításánál a sebesség mutató. Telefonon viszont ott van. Valaki tud rá vmi megoldást?
-
Chriss745
tag
Sziasztok! A Google alkalmazás adatainak törlése nekem is megoldotta a hangalapú keresést az Android Autóban, istenkirályok vagytok! Van egy másik gondom is, hátha valaki más is belefutott már ebbe, gondoltam megkérdem. Vitara fejegység, Xiaomi Mi 9 Android 10-el. Ha az AA-s navigáció (Waze, Maps szintén) avl fejegységen keresztül navigál kihangosítva, nem mondja végig a mondatokat. Pl: "A következő lehetőségnél f" és ennyi. Eddig úgy oldottam meg, hogy a Waze beállításainál bekapcsoltam, hogy mindig a telefonon szóljon, ott jó volt, de egy frissítés óta már mindig csak a fejegységen "dadog". Már próbáltam mindent, fejegységen szoftvert frissítettem, fejegység factory reset, telefon factory reset, de semmi. Ha fel van dugva a teló AA mindig visszakapcsolja a Bluetooth-ot, és csak dadog.
Köszi!
-
etrop01
tag
Nem tudom mit nyomkodhattam el a fejlesztői beállításokban de egy ideig nem töltött. Mindegy is megjvult magától. Az AA-s problémát meg a kábel okozta mint most délelőtt kiderült, igaz az értesítést nem tudom most magyarul olvassa-e de legalább működik
Egy 2m-es ugrenn kábelról van szó, nem akartam hogy éppenhogy elérjen odaáig, illetve beleakadjon ebbe abba. Rendeltem most még egy 1m-est, hátha az jó lesz. -
tgeri
tag
Én azzal tudok max segíteni, hogy én fixen CSAK TÖLTÉST állítottam be a telefonnak és így működik szépen AA. Tehát nem kell neki média v ilyesmi (lehet, h megy úgy is, de hogy csak töltéssel is, az tuti).
Viszont nekem fura, amit írsz. Olyat nem kéne produkáljon a telefon semmilyen körülmények között, hogy nem tölt. Ezt semmiféle szoftveres dolog nem kellene okozza. Kábel tuti jó? Csatlakozó nem piszkos belül??
-
etrop01
tag
Sziasztok!
Az utóbbi napok hozzászólásain felbuzdulva én is megcsináltam a google letiltás, engedélyezés kombót. Öreg hiba volt számomra
Nekem 3 opciót dob fel mindig mikor rádugom kocsira a telót: képek, fájlok átvitele illetve csak töltés. Nem is nyomtam eddig semmit működött rendben minden de a kis akcióm után a töltésre nyomva connection faild a másik kettőre pedig, 1-4 perc alatt bontja a kapcsolatot.
Gondoltam valami kapcsolati probléma lesz ez, így beállítások menüben felül beírtam, hogy usb csatlakozás. Meg is találta a fejlesztői beállításokban - USB konfiguráció választás: csak töltés, Médiátvitel, Képátvitel, Usb ethernet, hangforrás, midi
Na itt kipróbáltam a médiát, aztán a képet is de ugyanaz volt az eredmény. Illetve mégse mert most bejöttem a házban és már tölteni se tudom a telót hiába dugtam rá
A factory reset elkerülése végett van valakinek valami tippje, hogy legalább a töltés elinduljon.
(közben és azóta többször újra lett indiítva a teló)szerk.
amíg beírtam a szöveget elindulta töltés, már csak az AA bontás ha valakinek volt már hasonló?
-
MC Pite
veterán
Ha minden igaz, akkor így újra (régebben amikor az appot kézzel telepítettem így ment, mióta az áruházból frissül, azóta megmakkant) magyarul fogja felolvasni a szövegeket? (telefonon használom, a fejegységem nem AA kompatibilis)
Ha már itt járok, arra van esetleg megoldás, hogy ne csak a címet, hanem a hívást is magyarul 'hallgassa'? Mert telefonálni/tárcsázni valakit a névjegyzékből ugye nem tudok, nem találja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest