Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
David75
őstag
"Én azthittem OS -ekről beszélünk, sztem beleférnek a tábla oprendszerek (mivel teljesértékű PC -ként használhatók)."
Egy teljes értékü pc kivált egy pc-t nem?
Igen egy átlag felhasználónak, (értsd nem fejlesztő, tudományos munka, professzionális célra, flash játékra, egy sima csengőhang megvágásra,videó konvertálásra,nagyobb kaliberű játékra stb )
-
moonman
titán
futtass rajta SQL-es ugyfelmenedzsment programot, ennek fejlesztojet debuggerrel, Outlookot (nem levelezot, Outlookot), dolgozz tobbtizezer soros Excelekkel, legyen nyitva 2-3 durvabb meretu Word doksi beagyazott kepekkel, tablazatokkal. ha nem mondtam volna, mindezt egyszerre.
aztan ebed utan - ugy, hogy mindez nyitva marad - tolj egy 20 perc Halo-t multiban, este pedig dokkold be es nezzetek rola filmet a csaladdal.ez nyilvan nem mindenkinel atlagos hasznalat, de nalam pl. boven elofordul. tabla max arra jo, hogy hazaerve elnyulva a kanapen elolvassam a hireket vagy angry birdozzek egy kicsit, bar ezt jelenleg a telefonommal szoktam, ugyhogy tovabbra sem latom ertelmet egy plusz tartalomfogyaszto eszkoznek a notebook es a telefon koze.
ha tesznek ala rendes vasat (dokkolasi lehetoseg musthave) es szoftvert, az valtoztatna a kepen.
-
moonman
titán
nemtom, nekem az Android meg az iOS mindig is telefon OS marad, hiaba tuszakoljak ra oket tablara (iOS-t egesz ugyesen). a tablanak is ugy latom ertelmet, hogy notebookrol lecsatolhato vagy dokkolhato es akkor mar tisztesseges desktop rendszerrel, nem ilyen feltuningolt talicskaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Samsung A06 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztan ebed utan - ugy, hogy mindez nyitva marad - tolj egy 20 perc Halo-t multiban, este pedig dokkold be es nezzetek rola filmet a csaladdal.
) Úgyhogy inkább te kapcsold ki a sarkítást.