- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
waithEard, Victoryus, Kiki18, Recon666, west: Köszönöm! Remélem a folytatás is tetszeni fog
TűZoltán: Kíváncsi vagyok, te mit hoznál ki ebből a házból
Trebron09: Igen, találkozhattál vele, nem csal az emlékezeted. Sikerült is 3. helyezést elérnem a hónap moddere versenyen, amire nagyon büszke vagyok
Bambinoo: Örülök annak, hogy negatív kritikát is kapok, köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat
Igazad van abban, hogy a festés az előző házamnál (a böhömnél) nem sikerült néhol 100%-osra. Sajnos nincs lehetőségem arra, hogy profi fényezővel készíttessem el a fényezést, itthon a műhelyemben, spray-s festékkel dolgozok. Új tipusú festékkel dolgoztam azon a házon, és hát nem az elvárt minőséget hozta...
A stílushoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy izlések és pofonokA házaimat egy téma mentén találom ki, ennek megfelelően egy Stargate-Atlantis témájú házba simán belefér a csillagkapu és az egyéb, sorozatban látott elemek. Nem igazán szeretem a minimal-moddingot, én azt élvezem, ha egy házon sok egyedi részt hozhatok létre, ügyelve arra, hogy a célszerűség és a funkcionalitás ne csorbuljon, díszítésekkel ne essek át a ló túloldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- One mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest