- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
waithEard, Victoryus, Kiki18, Recon666, west: Köszönöm! Remélem a folytatás is tetszeni fog
TűZoltán: Kíváncsi vagyok, te mit hoznál ki ebből a házból
Trebron09: Igen, találkozhattál vele, nem csal az emlékezeted. Sikerült is 3. helyezést elérnem a hónap moddere versenyen, amire nagyon büszke vagyok
Bambinoo: Örülök annak, hogy negatív kritikát is kapok, köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat
Igazad van abban, hogy a festés az előző házamnál (a böhömnél) nem sikerült néhol 100%-osra. Sajnos nincs lehetőségem arra, hogy profi fényezővel készíttessem el a fényezést, itthon a műhelyemben, spray-s festékkel dolgozok. Új tipusú festékkel dolgoztam azon a házon, és hát nem az elvárt minőséget hozta...
A stílushoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy izlések és pofonokA házaimat egy téma mentén találom ki, ennek megfelelően egy Stargate-Atlantis témájú házba simán belefér a csillagkapu és az egyéb, sorozatban látott elemek. Nem igazán szeretem a minimal-moddingot, én azt élvezem, ha egy házon sok egyedi részt hozhatok létre, ügyelve arra, hogy a célszerűség és a funkcionalitás ne csorbuljon, díszítésekkel ne essek át a ló túloldalára.
-
Engineer086
Modder
Bari: Sajnos úgy hozta az élet, hogy az az oldal megszünt, de szerencsére itt is szivesen olvassák az építéseink történetét
Dyra: Köszi! Ahogy tudom, írom is a folytatást
MasterDeeJay: örülök, ha segített a kulcs
hcl: Gyári hűtővel nekem is befért volna a teljes gép ebben a felállásban, viszont az Andy Samuray hűtőm inegcsak neccesen fér volna el azon a helyen, nem is beszélve arról, hogy ha ablakot vágok a gépre, akkor lássam is a belsőségeket
HaRdCoRe^ mp4 Köszi!
zarayq: Természetesen lesz még folytatás, és újabb gépek leírása is, csak győzzem idővel a megírásukat -
Engineer086
Modder
Köszönöm, hogy elolvastad, örülök, ha tetszik!
Kérdésedre válaszolva, ahhoz képest, hogy az előlap eltakarja jócskán a szellőzés útját, alig nőtt a táp hangja.
Bár ebben a bejegyzésben nem volt róla szó, de a következőben kitérek rá, hogy ez a megoldás így miért nem tökéletes. Utólag már tudom, hogy pár dolgot másképp is csinálhattam volna, ezzel elérve a kevesebb szélzaj keletkezését. -
Engineer086
Modder
Day 'n' Nite, balcsida, Apone 33 : Köszönöm, örülök, hogy tetszik!
LamerGyuri: Azért nem ilyen egyszerű. Voltak ennek előzményei, több éve foglalkoztam már akkor is moddinggal, túl voltam pár házon és versenyen is, és idézem " az általad képviselt minőség miatt esett rád a választásunk".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Könyvajánló
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest