Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz bloggiold #59 üzenetére
Egy új Swift is 4-5M manapság...
Mindenesetre az X5 hasonlatod a nagynevű, 2-300 ezres kategóriába tartozó robotokra áll inkább, mert a Xiaomi csak bő 2x drágább az ilyen alapgépekhez képest, azt nagyjából bárki ki tudja gazdálkodni, aki egy ilyet, ha szüksége van rá a lakás formája miatt.
Ha egyszerűbb az alapterület, akkor persze tökéletesen beválhat ez is.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz bloggiold #57 üzenetére
Mintha azt írták volna egy tesztben, h az X verzió nem időzíthető (vagy nem időpontra, csak mint a mosógép, "x óra múlva"), az komoly hátrány, ha igaz
A virtuális fal szerintem is fontos, különben nehéz kordágban tartani olyan lakásban, ahol nincs mindenütt ajtó. Emiatt szerintem én csak Xiaomit fogok venni, ha lesz elfogadható áron (annak nagyon korrektnek mondják a lézeres föltérképezését, és nem is ész nélkül, hanem terv alapján járja be a szobákat)
-
bloggiold
tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bloggiold #46 üzenetére
Abból inkább vennék egy supply kitet!
De kérdés, ugye ez a V5S Próhoz is jó?Az nincs felsorolva, de más kit nincsen.
Van egy kérdés erről, de azzal sem vagyok beljebb:
Question:
Is it für v5pro too?
Reply:
Hello Robert,
It is fit for V5 V5S X5
Hope you enjoy shopping here with us. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bloggiold #44 üzenetére
Igen, én is pont ezen az oldalon vagyok már.
Most már csak azon filózok, hogy nem lesz-e baj, hogy nem a V7S Prót rendelem? A vizes feltörlés is fontos lenne, de látom, ebben is van.
Szerk.: jól van, megrendeltem a V5S Prót, meglátjuk, köszönöm a tanácsokat és a kupont, ez utóbbi volt a döntő lökés.
Ha nagyon használhatatlan, akkor majd később veszek egy Roombát.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bloggiold #35 üzenetére
Szia,
köszönöm, jó a vélemény!A döntés a tiéd, én a fentebb írtak miatt választottam ezt. A GBHSC4 kupon kód beírása után Priority Line EU Express szállítást választva 120 dodo az ár pár darab van már csak. Angolhonból fog érkezni a csomag EU küldemény, no vám, no áfa no kütyafüle 33 kemény ugarise forint.
Ezt nem látom az oldalon, mármint, hogy EU küldemény lenne, csak "Stock in: China" van.
Amúgy, ha Kínából rendelek bármit, akkor mi az áfás értékhatár? Gondolom, ezeknél már azt is rá kell fizetni. Eddig csak apróságokat rendeltem.
Akkor ezt utólag fizetem majd, vagy hogyan? -
julius666
addikt
Én le is csaptam rá, a kuponkódért meg a cikkért baromi nagy hála (főleg ha megjön és működik ). Régóta filóztunk egy ilyen masinán 2 macskával, forgalmas út mellett lakván, csak eddig lusta voltam végignézni az olcsóbb kínai kínálatot (drágább ketyere nem játszik).
Most így, hogy volt ez a kuponod megnéztem mi merre mennyi. Ár/érték arányban - ha csak 1-2 szobára kell mint nálunk és kell a felmosó (=nedves portörlő) funkció is - nekem erősen úgy tűnik, hogy még ha a vámhatóság bezavar se nagyon van ennek az ajánlatnak párja (33/45k).
Találtam hazai webshopot, akik 70k felett vesztegetik ugyan ezt a készüléket, kínából szállíttatva, gariról meg semmi infó...
Azt meg szabad kérdezni, a kuponkód honnan? Affiliate program? Tényleg csak kíváncsi vagyok, olcsóbban nem kaptam volna meg sehonnan, felőlem kereshetsz is rajta, az nem érdekel.
-
Degeczi
nagyúr
Kínából senki nem attól tart, h lenyúlnák a cuccot (bár pont most, pont a Gearbest miatt szívja fogát egy ismerős: egyelőre senki nem találja a küldeményét noha trackinges volt, és a Gearbest nagy kegyesen a felét lesz hajlandó téríteni ha tényleg elveszett...),
hanem főként a megsarcolás és az esetleges garos problémák miatt húzós drága dolgot rendelni. -
addikt
Egyáltalán nem a lenyúlásról van szó - rengeteget rendelek kínából, inkább az a csekély 27%-os áfa ami zavar Gearbest az egyik kedvenc shop-om - onnan is rendelek rendszeresen - de ott nem láttam eu warehouse-ból. És amikor keresgéltem nem is találtam sehol eu-ból, ezért kérdeztem
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Szia,
én kicsit többet is rászánnék (igen, olvastam, hogy egy 150-200k-s is megéri, de talán első körben annyit nem), kérdés, hogy pl. a V7 megéri azt az 50 USD felárat?Szóval a gyártónál maradnék, de kicsit jobb modellben gondolkodom.
Pl. V7S PRO?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB