Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
julius666
addikt
Olyan 2,5×-es árkülönbség van a kuponos ár és a Xiaomi között. Tehát abból az árból két iLife modellt vehetsz és még mindig olcsóbban jöttél ki. Két géppel már jó eséllyel lefeded a lakást.
Persze mindenki eldönti lehetőségeihez képest mi fér bele és mi az, ami szükséges számára, csak annyit akartam mondani, hogy ez nem olyan triviális, hogy ahová buta/kevés az olcsó "gagyi", oda feltétlenül kell az intelligens darab. Legalábbis ilyen durva (százalékos) árkülönbségnél nem az.
Ezek nem a takarítást helyettesítő termékek, csupán kiegészítik azt, pár százalék hatékonyság-javulás, vagy extra kényelem (nem kell pakolgatni szobák között) nem biztos hogy indokol másfélszeres árat.
-
wierra
senior tag
Én Xiaomi-t rendeltem a GearBestről warehouse választás nélkül (csak China WH volt választható) május 13-án. UK-ből érkezett.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
pyxystyx
tag
Szóval Qrvadrága volt, de szempont volt a szobáról- szobára átjárás képessége, főleg úgy, hogy nem a lakás központi részében lakik. A hosszú hajszálak is kihívást tudnak jelenteni egy- egy típusnak, ezért ez is szempont volt.
Egy- két szobás lakásnál szerintem ezek az olcsóbbak is tökéletesek, ugyanis fenntartják két nagyobb takarítás között a tisztaságot. Valójában erre valók, így kell rájuk tekinteni.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Nekem is az volt, amikor sajátomat rendeltem...aztán DPDUK-tól kaptam a TN-t.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
FREE SHIPPING toHungary Via Priority Line - ez az EU express-es szállítás.
99%, hogy UK warehouse-ból indul útnak."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest