Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
qamu74: 10 pont
pollai: 5 pont
szezso15: 3 pont -
gzbotii
nagyúr
jegenye77: 10 pont
agoka07: 5 pont
szezso15: 3 pont
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Noddy
senior tag
jegenye77: 10 pont
zho-lee: 3 pontJesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
vlaho
aktív tag
kakukkmarci: 10 pont
zho-lee: 5 pont
zozyk: 3 pontMindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
petipetya
nagyúr
1. kakukkmarci 10
2. pollai 5
3. zozyk 3[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
rasurosenpai
tag
zozyk: 10
kakukkmarci: 5
pollai: 3 -
Root Banane
tag
agoka07: 10 pont
qamu74: 3 pont -
kakukkmarci
senior tag
quamu74: 10 pont
zho-lee: 5 pont
pollai: 3 pontHa Zoli nem analóg órát rak ki és nem oda, még az első hely is esélyes lett volna neki.
Versenyben voltak még: Zozyk, Maxx71, Mano_01, Adamis.noob... rooter... geek
-
errrtu
aktív tag
pollai:10
kakukkmarci:5
qamu74:3OnePlus3
-
animoo
senior tag
Azert a kezdeti hoborges ellenere erkezett par palyamunka csak feltalalta mindenki magat a hatterekkel
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
MODERÁTOR
A nevezés ezennel lezárult, és egyben kezdetét veszi a közönségszavazás!
A közönségszavazás során mindenki egyszer szavazhat, három pályamunkára. Egy fórumozó összesen 18 pontot oszthat ki a következők szerint:
- az általa legjobbnak tartott pályamunkára 10 pontot,
- a második legjobbra 5 pontot,
- a harmadik legjobbra pedig 3 pontot adhat. (Az összes pontot kötelező kiosztani.)Az így legtöbb pontot szerzett, a zsűri által nem helyezett, versenyző közönségdíjas érmet nyer az avatarjára, amit a következő versenyig viselhet.
A szavazatokat kizárólag ebben a topikban lehet leadni!
-
1tigris
tag
válasz kakukkmarci #35 üzenetére
Nem hiszem hogy olyan nagy korlátozás ez, de ha valakit ez tántorít el..?
-
MODERÁTOR
válasz kakukkmarci #35 üzenetére
Mi bízunk benne, hogy még jelentkeznek néhányan.
-
MODERÁTOR
A nevezés február 20. 23.59-ig meghosszabbítva!
-
MODERÁTOR
Még nem késő nevezni! Hajrá!
-
bAtt001
addikt
felőlem csinálhatsz ikont a háttérből, 1 semmi értelme 2 úgyis ronda lesz. nem magyarázom tovább ha nem akarod megérteni
xtevo ha olyat telepítesz fel amit te csináltál akkor az megfelel más nem. a verseny lényege az lenne hogy ki mit tud kitalálni/megalkotni nem az hogy ki tudja összeszedegetni a legjobb skineket. ikonok más tészta, azt nem fog mindenki magának kreálgatni minden programhoz
-
xtevo
őstag
Kérdésem lenne, azt értem, hogy csak saját készítésű widget használható fel, de akkor gondolom, az ilyen telepíthető widgetek használata sem engedélyezett?
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
az nincs benne sehol, de ha szigorúan szabályok szerint játszunk akkor 100% háttér az háttérként értendő és nem ikon vagy felugró ablak vagy miegymás. a "meg kell jelenjen az elkészült munkán, valamilyen formában" pedig azt jelenti hogy a kép egy része a háttér vagy a kép egy halmaz effekttel ellátva a háttér. azért mondtam h ha nagy százalékban az adott kép a háttér az még beleférhet
-
xtevo
őstag
Mindenkinek egy nagy kalappal, aki nevez!
-
bok92
addikt
Ó pedig még anno terveztem, hogy ezen is részt veszek.. Na de nem baj, droidból elég volt az a 3 év. De azért hajrá!
-
MODERÁTOR
válasz Alcatraz13 #19 üzenetére
Jók.
-
Alcatraz13
tag
Flickr, DeviantArt. Ezek is jók feltöltésre?
"SIGNATURE"
-
-
MODERÁTOR
Mint írtam valamelyik képet muszáj választani, de nem kötelező teljes egészében háttérnek. Csak meg kell jelennie valamilyen formában. Többek között ezért is írtam, hogy türelem, február 15-ig lehet nevezni, nem kell kapkodni, hogy ne legyen az, hogy "inkább ezzel nevezek". Mert ha mindenki ezt csinálja, végképp kavarodás lesz, hogy ki és mivel nevez.
-
jegenye77
addikt
Értem én!
De egy minimal stílusban amit elképzeltem abszolút nem illik bele semmilyen formában.
Azért sok sikert mindenkinek és persze várom a szebbnél szebb alkotásokat!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Ezek a megadott hátterek nagyon nem tetszenek. Ez így szerintem nem jó. Azt gondoltam lesznek kategóriák de ez a fix képek amiket fel kell használni!
Na mindegy. Ebből én így kimaradok.
Pedig direkt készültem már erre[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bAtt001
addikt
na most így utólag nemtudom van-e rá lehetőség de a háttereket valami más helyre kellene feltölteni a cikkhez szerintem. úgylátom a ph-s képfeltöltő eléggé elrontotta a minőséget, elég ha az szörnyecskés képen megnézzük a madzagot valami külső tárolót be kellene iktatni mert ez így nekem nem tetszik
-
qamu74
őstag
Nem akarom a zsűrit kritizálni, de igen ... háttérképek lettek kiválasztva(Fogaskerék,stb..)
Texturás kép nincs is -
qamu74
őstag
Lockscreent lehet nevezni,mert úgy komplett a HS
-
RaZroX
addikt
Ja hogy volt 1. is
Még az is lehet hogy nevezekThis is the way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok