- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"Nekem, saját magamból fakadó igényemnek kellene lenni, hogy a másik embert ember módjára kezelem és nem egy külső retorziótól meg az állandó megfigyelés tudatában kellene úgy tenni, mintha emberként tisztelném. "
Ez már sajnos k**va régóta nem így megy, ha egyáltalán ment valaha így. Mert ha ez így lenne ahogy mondod, akkor eleve rendőrségre se lenne szükség. Se semmilyen rendfenetartó szervre. Pedig az már évszázadok ha nem ezredek óta van.
Amit mondasz, igen az lenne az ideális, tökéletes egy tökéletes világban, de nem így van.Mint mondtam a megfigyelésnek én se vagyok a pártján. De mérlegelni kell az előnyöket és a hátrányokat. Aztán véleményezni, hogy nekem, neked akárkinek melyik számít többet.
Ha csak pár bűnözővel is többet kapnak el a térfigyelő kamerák segítségével és ha csak pár bűnözőt tántorít el az elkövetéstől nekem már megéri. Egye-fene, figyeljenek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- Xbox Ultimate előfizetések
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya