- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
szab.tam #133 üzenetére
nem keveri ő a kettőt, csak emlékeztetett, hogy mi volt 90-ben. egyébként ezek az indokok addig szerintem még feleslegesek is addig amíg olyanok vezetik ezeket az országokat, mint husszein volt. nézzük az összes afrikai, vagy arab országot. te, mint a nyugati világ embere nyugod lennél azzal a tudattal, hogy valamelyik véreskezű hadúr, aki most éppen az ország vezetője is egyben, mondjuk hozzájutna atomvegyverhez? már csak a gyanú elég kellene, hogy legyen egy megszálláshoz. husszeinnek voltak vegyi fegyverei, ugye az iráni háborúban használta is a mustárgázt, itt volt már az ideje rendet tenni irakban. most per pillanat irán és észak-korea azok az országok ahol gáz a helyzet, ugye mindketten közel vannak az atombomba megépítéséhez, nézd meg az országok vezetőit, szerintem irán amint lehetősége lenne rá lebombázná izraelt, észak korea meg dél koreát. meg ki tudja, lehet, hogy a sikerein felbuzdulva, amit a déliekre ledobott atombomba után Kim Dzsongil érezne (mert az USA mondjuk ezt hagyná), egyik reggel mondjuk úgy döntene, hogy ez a MO jó célpont lenne a ballisztikus atomrakétánk következő célpontjának. mert miért ne ugye, mondjuk pont 5000 kilóméter a rakéta hatótávolsága, MO meg ilyen kis pici szar, senki nem szólha be ha megszórnánk őket egy kicsit. ezeknél kb így megy... nem lenne jobb akkor ha USA mondjuk megelőzné ezt a helyzetet? egyébként nem tudom tudjátok-e, hogy az USA évente 1 milliárd dollárt költ útépítésre, iskolásra, rendőrség képzésére afganisztánban, meg irakban. szerintem afganisztánban a parasztok életükben nem láttak még betonutat, de hogy iskoláról is csak este a tűz mellett hallottak az öregektől az is biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest