Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
leyo76
senior tag
Leutaztam 1100km-t IGO8 társaságában és azt is mondhatnánk nagyon élveztem, minden jól működött, kivéve a sebesség mérés. Nagyon bosszantó hogy 10km/h -val kevesebbet mutat mint a valós sebesség, lehet ezt állítani valahogy???
Mondhatnánk hogy apróság, de Ausztriában és Németországban, ha faluközelben nem figyel oda valaki, hamar lefotózzák, és én a naiv turista aki az utat figyeli könnyen megfeledkezem a sebességről. Na ilyenkor jön jól az igo8 idegesítő funkciója - "Túl gyorsan mész!". Csak éppen hiába az egész, amikor túl későn szól.
(az már csak hab a tortán amikor 170-el repülök és közben felbukkan egy 120-as tábla és szól hogy túl gyorsan megyek... :] )
ver.8.3.4.142975
-
VIBO
őstag
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem
adott egy x1
egy igo sd kari (ezt ugy szereztem külön)
feltelepit
de nem indul
eljut az init api-ig és leállitja
majd hibaüzi hogy failed to start ......
mit kellene tenni ?vmi főzött rom van rajta
-
doddencs
senior tag
sziasztok
Mio P350 készülékem van, visszakeresve elvileg futnia kell ezen, ugye?
Melyik a legújabb verzió, ami jó erre?
Üdv.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PLaci58 #1085 üzenetére
Ezt ki fogom próbálni, ezzel a beállítással még nem találkoztam.
Érdekes, hogy kikapcsolt 3D sem befolyásolta a dolgokat. A domborzat nem rémlik, szerintem az nem volt bekapcsolva, de majd megnézem. Valamint még a speedcam van, amit ki lehet szedni, meg a plusz térképeket, azokat is megpróbálom majd.
-
PLaci58
addikt
válasz
CPT.Pirk #1083 üzenetére
A sys.txt-ben benne van?
[sound]
queue_length=200
mute_os_key=0Ez HW gyengeség és kevés memória jele. A hang megszólaltatás túl sok erőforrást használ. Persze ez lehet sebességfüggő, hiszen gyorsabban menve gyorsabban kell kirajzolni a poziciót és a térképet is. Az épületek és domborzat megjelenítés kikapcsolása is gyorsíthat a dolgokon és a memória használaton valamint a kevés tékép. Ha nem megy külföldre az ember, akkor elég a magyar térkép, POI, Building, nyelv. Én minden felesleget le szoktam törölni.
-
caverman
csendes tag
Sziasztok!
Anno a Samsung Omnia II-höz kaptam egy Igo8-at. Abban nem használom, viszont vennék egy CNS Globe-ot, amibe beraknám. Fog működni vajon vagy külön CNS-re készült verziót kell venni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Olyannal találkoztatok már, hogy csak a hang akad, a térkép, 3D, navigálás valamint a speedcam meg nem?
Egy kb. kínai, megállapíthatatlan Winmobile verziós minden egyben 2 dines autós fejegységről van szó, ami a 2008-as igoval, térképpel, 3D-vel megy frankón. Procit nem ismerem, a szabad ram 27-33Mb között mozog.
Ez a 2008-as program friss térképekkel, és friss program a friss térképekkel is akadó hangot produkál, akadásmentes navigáció és 3D mellett.Valamint elvileg sebességfüggő is az akadás, nagyobb sebességnél jobban akad. (sebesség függő hangerő ki van kapcsolva) Mindegy melyik beszédhang van kiválasztva, valamint az újabb progi eddig jól ment egy pda telón, ott sem volt sokkal több ramja...
-
Csokiii
aktív tag
Hali
tudom nem teljesen ide tarozik de ez hátha tudtok segíteni(Android/mobil)
az lenne a probéma hogy amit adtak a samsung galaxi spicámhoz kártyát(igo8-al) arról lekellet törölni az eredetit és leszedtem egyet a netről csak ugye a térképeket nem tudom használni (azt írja inaktív tartalom)de az igo betölt rendesen csak ugye térkép nélkül nagy feketeség
előre is köszi -
polar
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy Navon n270-es készüléket, amin elvileg csak magyarország térkép van. Megnéztem a Content/poi/stb mappákat és ott megtalálhatóak az egész európára vonatkozó fájlok.
Van esetleg valami ötletetek, hogy ezt miképpen lehetne aktiválni, hogy az igo(8.3.x) tudja használni tudja?
Azt megpróbáltam, hogy egy másik készülékről egy az egyben átraktam egy ott működő igo 8.3.x-et, de úgy el sem indul az igo.Köszi előre is!
-
Office-R
csendes tag
Két kérdésben kérnék segítséget illetve infót.
1. A navimon az IGO 8.3.2.91972 verziója fut. Többször előfordult, hogy navigálás közben egyszerűen a kezdő képernyővel magától újraindul, majd a belépő menünél megáll. Ha ott a bal alsó térkép ikonra nyomok, akkor folytatódik a navigálás, mintha mi sem történt volna. Ez a menetközbeni böködés nem túl szerencsés, ezért van valami ötletetek erre a problémára ?
2. A navit használom menetközben a teló kihangosítására is. (nem minden funkciója megy nálam, de ez most nem érdekes, ez sztem a teló hibája) A IGO használatijában az vagyon leírva, hogyha bluetooth-os telóhoz kapcsolódik kihangosítóként, egy kis zöld telefon ikonnak kéne megjelennie az állapotjelző sávban. Nálam ez nem jelenik meg soha, emiatt állandóan ki kell lépnem a bekapcsolás után (készenlétben szoktam hagyni), hogy megnézzem hogy csatlakozott-e, vagy végig kell manuálisan játszani a dolgot. Nem tudom hogy valakinek ez a kis ikon megjelent-e valaha, mert a beküldött navi képeken az állapotjelző sávban mindenkinél csak a gyári négy ikont (némítás, nyomvonal felvétel, TMC állapot, bluetooth rádió kapcsolat) látom. Meg a skin-es verziókon is. Vagy ha a teló direktben kapcsolódik és nem rádión keresztül akkor semmit nem jelez ki? -
PLaci58
addikt
válasz
Basler13 #1073 üzenetére
Szia.
Helyet nem, de útszakaszt le lehet tiltani.
Megtervezteted az útvonalat, ráböksz a letiltani kívánt útra, kurzor ikon jobb oldalon, további lehetőségek, útszakasz tiltása, majd ok.
Másik lehetőség: megtervezteted az útvonalat, Menü, Útvonal, Útiterv, kiválasztod a megfelelő részt és ott a képernyő alján az Elkerülés. -
Basler13
csendes tag
Sziasztok!
Terveztem egy útvonalat, ami Devecseren át menne, de az most le van zárva, nincs átmenő forgalom. Hogy tudom ezt a helyet letiltani, hogy ne arra vigyen? Garmint használtam régebben, azon egyszerűen az útvonaltípus engedélyezésnél volt egyéni opció is, amikor az ember megadott vagy egy szakaszt, vagy egy területet, amin nem mehet és ennek elkerülésével tervezte az utat. Igon csak olyat találtam, hogy én megadhatnám, hogy merre menjen, de ne én mondjam már meg, hogy merre is kellene kikerülni...
Válaszotokat előre is köszi! -
Peti567
aktív tag
válasz
PLaci58 #1066 üzenetére
Kitettem az ablakba az antennát Hajdúszoboszlón próbáltam semmi!
Helyi adón végig megy a zöld csík, de annak nincs TMC-je!
A MR2 frekvenciáján félig volt hogy fel ment a csík ha kézzel állítottam be, ha automatán akkor egyből tovább ugrott rajta!
Már próbáltam az erkélyen is, hátha erősebb a jel, de ott is max félig ment fel a csík!
Csak az a baj hogy nem elég erős a jel, ami elég szomorú!(vagy rossz az antennám)
A környéken sikerült már valakinek TMC jelent fognia? -
Peti567
aktív tag
válasz
PLaci58 #1064 üzenetére
Mostmár tudom mi az a zöld csík!
Nekem eddig amúgy max 1/3 -áig ha elment a csík, akkor csak az lehet a baj hogy gyenge a jel!
Mondjuk a TMC antennát is letettem oda a szivargyújtóhoz, ne csúfkodjon az ablakba!
(Én hülye, bár nem gondoltam hogy ennek erősebb jel kell mint a rádiónak, gondoltam ha azt fogja akkor a TMC-t is...)
Sokat segítettél, nagyon szépen köszönöm!
-
PLaci58
addikt
válasz
Peti567 #1062 üzenetére
Az antenna csak egy "darab drót", biztos összeköthető erősítős rádióantennával. Eddig elég volt a sajátja is. Az első szélvédő felső szélére szoktam feltapasztani. A fémezett, sötétített szélvédő biztos gyengíti a vételt.
A térerőt az igo8 kijelzi a frekvencia beállításnál, ahol kiírja az adó nevét -
Peti567
aktív tag
válasz
PLaci58 #1057 üzenetére
Váltja az adókat és ki is írja az adók nevét csak mindig azt írja hogy nincs TMC!
Kocsiba próbáltam, az antenna áthelyezéssel majd megpróbálkozok!
Próbáltam úgy is hogy beállítottam a Petőfi frekvenciáját manuálisan, de akkor se talált TMC-t!
Holnap megyek Miskolcra, hátha az úton valahol sikerülne jelet fognia...
Köszi a segítséget!
Üdv
Peti -
PLaci58
addikt
válasz
Peti567 #1055 üzenetére
Ha a keresés működik (váltja a frekvenciákat, talál rádióadókat, kiírja az adók nevét), akkor működnie kell. A TMC jelhez "erős" vétel kell, nagyobb jelszint mint a sima rádióvételhez. Próbáld meg a szabadban vagy autóban, esetleg az antenna áthelyezésével. Fixen is be lehet állítani a Petőfi helyi frekvenciáját és akkor nem keres. Miskolcon azzal szívatott, hogy a helyi adó nem adja folyamatosan a Petőfi műsorát. Átváltanak helyi műsorra. A TMC adatok vétele független attól, hogy a környéken van-e esemény!
-
Peti567
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Navon n560 készüléket Igo8 programmal + TMC!
Az a gondom hogy a TMC nem működik, keresi az adókat, folyamatosan mennek sorba de mindig azt írja ki hogy nem található TMC jel!
Debrecenbe vagyok, tisztán fogható a Petőfi rádió (úgy tudom azon jön)!
Tudtok segíteni mi lehet a baj?
Köszi -
Teasüti
nagyúr
Kijött már a Q3-as térkép 8.3 alá? Vagy 2010-ben egyetlen egy frissítés érkezett csak eddig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA® driverek topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest