Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
azért a bugyuta ártatlanság most is rád találhat.
öreg aranyhal nem vén aranyhal.

26 vagyok lassan de most ilyen bugyuta élményben van részem

-
Penyus
senior tag
Fu a cikkben levo zene nagyon nagy! Anno romma hallgattam. Regi szep raver idok...
-
Gonosz15
aktív tag
Ez eléggé más, de engem egy feledhetetlen 2009-es 1 hetes júliusi balatoni nyaralásra emlékeztet. Annyiszor meghallgattuk alkoholizálás meg vizipipa társaságában..

[link] -
dangerzone
addikt
Nekem is nagy kedvencem volt az RMB. A The place to be számukat pár osztálytársamnak megmutattam középsuliban. Pár heten belül már az egész suli ismerte, nagyon "bevadultak" rá.

Hát igen, régi szép idők. De majd 40 évesen a mostani időszak is nagyon szépnek fog tűnni.

-
Sir Riccio
addikt
Hát igen, azóta leszedtem egy komplett RMB pakkot és néhány "suhanctársammal" egy rave buli megszervezésén törjük a fejünket, sajnos a pakkban nincs benne a Matisse pedig az valami fenomenális.Köszi, hogy elolvastátok, már megérte leírni.

Boldog Karácsonyt! -
szablya
aktív tag
Eze nekem nem zene (aa
). Bocsi, de immunis vagyok a diszkóra 
-
JoolsNOS
veterán
Igen szeretem ezt a számot, bár az eredeti jobban tetszik.
[link]
A többi rmb számot is igen szerettem. Nekem inkább a sok diszkós buli jut eszembe, mikor még minket néztek ki a dizsiből mert 16 évesek voltunk. Most meg már a sok 16 éves néz ki mert lassan 30 leszek
Bár már igen ritkán megyek el. -
Prosector
addikt
Az RMB a legnagyobb volt...nekem...meg sztem sokan másoknak is.
Semmilyen zenére nem tudtam úgy megőrülni,mint erre...remélem még léteznek.
Respect!

-
Eddie141
senior tag
Kicsit szivfájdalom fogott el, hogy vajon én, mit irhanék majd le egy ilyen oldalon egyszer, a jövőben?
De majd hozza az élet, én meg hagyom, hogy a sors arra sodorjon, amerre ő jónak látja
Szép irás, és gondolat ébresztő!
Gratulálok!Kellemes ünnepeket!
(abból itélve, hogy 2003-omban tomboltál a zenékre, azért nem lehetsz olyan nagyon idős, hogy teljesen alátámasztottnak, és helyénvalónak érezzem ezt az írást
Nincs igazam?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Bocsi, de immunis vagyok a diszkóra