- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekerkaa
csendes tag
válasz
scarbantia #76 üzenetére
Igen, ez ismerős, én is elkezdtem upgradelni. Először az SSD, majd wifi kártya, majd HDD bay (így 128 SSD + terás HDD), majd kicseréltem a PC CARD aljzatot, mert nekem nem volt express card (ebay, valami 4-5e), amibe ment egy USB3-as express kártya. Alatta meg a jó öreg cardbusos 3G megyen.
Mivel videót nem renderelek, nekem ez egy tökéletes gép most.Folyton szemezek egy dokkolóval, de az már öncélú volna (eddig is az volt
), az akksi upgrade meg nem vonz, "nomádkodni" ott az Air.
-
szekerkaa
csendes tag
Az idén tavasszal vettem egy T61p-t. 1900x1200 egy vállalható hardverben 50ezerért? Nekem mnukára etalon, és elég is még egy darabig. Persze, az SSD jár neki.
+n-es wifi (2500 Ft), amihez sajnos custom bios kell, de megyen.
Szóval 1900x1200, plusz 120 megabites speedtest wifi 50ezerért egy netes tartalomkezelőnek bestbuy
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest