- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
simon0918 #174 üzenetére
Puff, erre tényleg nem tudok mit mondani, az Asus N53JQ-n még mindig Win7-est használok, de csak a játékok miatt (viszont amint kijön az Elementary OS 0.3 Freya végleges, szerintem végérvényesen búcsút intek a Windowsnak). A T60-ason csakis és kizárólag Elementary Luna van, én nem szívatom magam egy gépen két rendszerrel (max. a Kali Linux-ot tenném fel a másik Linux mellé, biztonsági tesztelésre). Szóval gőzöm sincs hogyan kell Windows/OSX mellé Linux-ot tenni és hasonlók.
Az asztali géppel kapcsolatban érdekes a kérdésed, mert driver-ezni Linux alá szerintem nem CD-ről szokás, hanem google keresgélés + terminál.
Nálunk is pont ugyanez van, TP Link rooter az asztali gépen (szó szerint a gépház tetején foglalt helyet), csak éppen nem wifi-s, hanem madzagos. Van hozzá valami telepítő CD, de én azt már a Win XP alatt kivágtam a kukába, és kerestem friss drivert a neten. A Linux meg simán felismerte, bár szerintem a két gép - az Asus-om és az öreg asztali gép - mellérendelt viszonyban van a rooter-t illetően. Tehát nem a rooter van a gépen, hanem a gép a rooter-en (kábelmodem -> rooter -> gépek). De passzolok tényleg, nem értek igazából a rendszerbe kapcsoláshoz, viszont működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest