- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kolopele #131 üzenetére
nálam is le van korlátozva, de akár acc-ot is feltörhetnek
nyilván "biztonságos" ht mellett is ezekre ugyanúgy figyelni kellene, de mint kiderült kb csak bajnak van már az intel hülyesége miatt, részemről én nem erőltetném a használatát "mindenes" gépen, de mindenkinek maga döntése
architektúra csak egy tényező, magában az kevés a boldogsághoz megfelelő órajel nélkül, akár intelek, megrángatott 9600k aért szépen ráver minimum és max fps-ekben egy 8400-re - és ha 144hz-es monitorod van akkor számít, tudom te 4k@60fps párti vagy, ott már sokkal kevésbé számít ez -EclipseGT
ezért szeretem én is a 2xxx szériát, mert smt nélkül sem adnák már olcsóbban- viszont nagyon nem bánnám, ha lenne pl 3500, ami egyelőre csak oem-eknek elérhető, és látszódna is az árán /3600 smt nélkü/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest