Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Nem tudom, a suv-okkal nem vagyok kibékülve. Kicsit olyan teherautós feelingje van, meg nem is tetszenek.
Nálam a kombi a favorit. Ha egyszer lenne annyi pénzem, h nem számít az ár akkor Audi RS6-ot vagy Porsche Panamerát vennék és mondom ezt úgy, h még csak képen/videón láttam ilyen szörnyetegeket valamint nem vagyok német márka fan.
De ez csak álom, az occsó kombi fókára is három évig gyűjtögettem a pénzt és most, bő két évvel a megvásárlása után jutottam el odàig, h nagyjából rendbe van rakva. A 10+ milliós kocsik számomra a megfizethetetlen kategóriában vannak.Egyelőre egy gyerekkel, városi szaladgálós-pakolós autónak megteszi. De egyszer szeretnék egy olyan kocsit, ami kicsit több élményt nyújt apának és nem könyörög egy hatodik sebességfokozatért 110-120-nál...
Ez az én fekete bárányom, ami kék.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tervezgetem már egy ideje, hogy megörökítem azt a közel 2 éves utat, ami idáig vezetett. Tehát álljon itt a Giulia...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest