Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Nem tudom, a suv-okkal nem vagyok kibékülve. Kicsit olyan teherautós feelingje van, meg nem is tetszenek.
Nálam a kombi a favorit. Ha egyszer lenne annyi pénzem, h nem számít az ár akkor Audi RS6-ot vagy Porsche Panamerát vennék és mondom ezt úgy, h még csak képen/videón láttam ilyen szörnyetegeket valamint nem vagyok német márka fan.
De ez csak álom, az occsó kombi fókára is három évig gyűjtögettem a pénzt és most, bő két évvel a megvásárlása után jutottam el odàig, h nagyjából rendbe van rakva. A 10+ milliós kocsik számomra a megfizethetetlen kategóriában vannak.Egyelőre egy gyerekkel, városi szaladgálós-pakolós autónak megteszi. De egyszer szeretnék egy olyan kocsit, ami kicsit több élményt nyújt apának és nem könyörög egy hatodik sebességfokozatért 110-120-nál...
Ez az én fekete bárányom, ami kék. -
flymi
addikt
A 159-es szerintem is gyönyörű és időtálló forma a mai napig (főleg a kombi, mert nekem ilyen fétisem van) és bár sosem volt szerencsém kipróbálni egyet sem, két éve megfordult a fejemben, h azt kéne venni. Végül egy földönfutó sima 1.6b Focus mk2 kombi lett, mert már a megjelenésekor megtetszett és ezt engedhette meg magának a kis család. Megjelenése óta eltelt ugyan már másfél évtized, de még mindig tetszik az összes nyűgjével együtt. Őszintén nem tudom, h ha széthullik majd alattam mit is kéne venni helyette. Nem igazán érzem, h lenne indok amiért beleugranék a háromhengeres-kismotoros-turbósbigyós-start-stopos eldobós vagy a villanyautós érába.
A te Giulia-d eszement jól néz ki, nem egy tucatautó és talàn ez lesz az egyik olyan tulajdonsága ami miatt tizenix év múlva klasszikussá fogja tenni. Ha lenne most 15 misim kocsira én is erősen kísértésbe esnék, h vegyek egyet.
Legyen benne sok örömöd!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tervezgetem már egy ideje, hogy megörökítem azt a közel 2 éves utat, ami idáig vezetett. Tehát álljon itt a Giulia...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Hangkeverő 6hó jótállással!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest