- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A családban volt egy 1st gen Focus szedán. Jó igásló volt, még most is az. Vezetni sem volt rossz amúgy.
(#4) Deske89
Én ezt szerettem benne.Az előbb említett Focusba mikor beültem, úgy éreztem magam, mint aki felült egy lovaskocsi bakjára. Magasan, egyenesen ültem, nagy ablakok mindenfele, hatalmas lábtér. Amikor visszaültem a 159-be, mintha egy pilótafülkébe helyezkedtem volna el. Sokkal jobban élveztem.
(#5) 13128814
Megpróbálom majd nem az első úton összetörniSzoktam látni az új gazdájánál az FB-s Alfa csoportban a 159-est
(#6) flymi
Kicsit én is parázok, hogy mi van, ha az utcán kell majd otthagyoni valahol.(#7) Ceree
Az FL előtti kicsit butácska elölről, de az FL utáni nem öregedett rosszul. Én először hátulról láttam meg, az a szélesebb sárvédőív meg a terpesztése fogott meg. Meg volt rajta egy sportkipufogó dob, a 2 literes benzin motor szépen morgatta. Amiben viszont top volt az autó (és csak az FL előtti, ami nekem volt), az a műszerfal. 3 mély csőműszer. Olyan mélyen ültek benne az órák, hogy oldalról nem láttál belőle semmit. Az a műszercsoport az mai napig nagy kedvencem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest