Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A családban volt egy 1st gen Focus szedán. Jó igásló volt, még most is az. Vezetni sem volt rossz amúgy.
(#4) Deske89
Én ezt szerettem benne.Az előbb említett Focusba mikor beültem, úgy éreztem magam, mint aki felült egy lovaskocsi bakjára. Magasan, egyenesen ültem, nagy ablakok mindenfele, hatalmas lábtér. Amikor visszaültem a 159-be, mintha egy pilótafülkébe helyezkedtem volna el. Sokkal jobban élveztem.
(#5) 13128814
Megpróbálom majd nem az első úton összetörniSzoktam látni az új gazdájánál az FB-s Alfa csoportban a 159-est
(#6) flymi
Kicsit én is parázok, hogy mi van, ha az utcán kell majd otthagyoni valahol.(#7) Ceree
Az FL előtti kicsit butácska elölről, de az FL utáni nem öregedett rosszul. Én először hátulról láttam meg, az a szélesebb sárvédőív meg a terpesztése fogott meg. Meg volt rajta egy sportkipufogó dob, a 2 literes benzin motor szépen morgatta. Amiben viszont top volt az autó (és csak az FL előtti, ami nekem volt), az a műszerfal. 3 mély csőműszer. Olyan mélyen ültek benne az órák, hogy oldalról nem láttál belőle semmit. Az a műszercsoport az mai napig nagy kedvencem. -
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tervezgetem már egy ideje, hogy megörökítem azt a közel 2 éves utat, ami idáig vezetett. Tehát álljon itt a Giulia...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest