Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Jack Hunter: Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
A családban volt egy 1st gen Focus szedán. Jó igásló volt, még most is az. Vezetni sem volt rossz amúgy.
(#4) Deske89
Én ezt szerettem benne.Az előbb említett Focusba mikor beültem, úgy éreztem magam, mint aki felült egy lovaskocsi bakjára. Magasan, egyenesen ültem, nagy ablakok mindenfele, hatalmas lábtér. Amikor visszaültem a 159-be, mintha egy pilótafülkébe helyezkedtem volna el. Sokkal jobban élveztem.
(#5) 13128814
Megpróbálom majd nem az első úton összetörniSzoktam látni az új gazdájánál az FB-s Alfa csoportban a 159-est
(#6) flymi
Kicsit én is parázok, hogy mi van, ha az utcán kell majd otthagyoni valahol.(#7) Ceree
Az FL előtti kicsit butácska elölről, de az FL utáni nem öregedett rosszul. Én először hátulról láttam meg, az a szélesebb sárvédőív meg a terpesztése fogott meg. Meg volt rajta egy sportkipufogó dob, a 2 literes benzin motor szépen morgatta. Amiben viszont top volt az autó (és csak az FL előtti, ami nekem volt), az a műszerfal. 3 mély csőműszer. Olyan mélyen ültek benne az órák, hogy oldalról nem láttál belőle semmit. Az a műszercsoport az mai napig nagy kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tervezgetem már egy ideje, hogy megörökítem azt a közel 2 éves utat, ami idáig vezetett. Tehát álljon itt a Giulia...
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Mobil flották
- Házimozi haladó szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Előrendelhető a két visszatérő Pebble óra
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 64GB, Akku: 93%, Megímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest