Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a kocsi úgy ahogy van egy megtestesült " ilyen kell nekem " . Életemben eddig 3x éreztem ilyet autónál. A Ferrari 458 Italianal, amit vezettem, egy Ninssan Skyline-nél, amivel vittek és ennél amikor először láttam és halottam élőben életemben Németországban...
van sok kocsi amire vágyok, pl Subaru Impreza, Nissan GTR most is japán kocsi birtokosa( is) vagyok, de teljesen megértem az a Alfásokat. Ez a kocsi a vérnek és a szívnek szól, imádom.AZ írás nagyon jól sikerült, a lényegét ragadtad meg annak aminek kell, jók a videók amiket betettél mellé, jó az egész, ahogy bevezetted és összefoglaltad. Szép munka.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régóta tervezgetem ennek a posztnak a megírását, melyet az utóbbi évek egyik legizgalmasabb autója ihletett. Ez a poszt...
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Politika
- PlayStation 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest