Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9) huskydog17 válasza Shing (#6) üzenetére


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Igen, valóban a social media is masszívan hozzárak, ez ki is ment a fejemből.

Mindenben egyet értek. A TR4 akkoriban egy nagyon masszív motorfejlesztésen esett át, azért is volt fényévekkel szebb, mint az első három rész és ott már nem volt annyira grid alapúak a pályák. Ott sokkal több effortra lesz szükség, ha látványos felújítást akarnak, mert a jelenlegi kevés lesz.

A modern irányításnál működnek az általad említett mozgások, csak kizárólag akkor, ha Lara kezében tartja a fegyvereket, ami elég gáz. Egy az egyben csak át kellett volna emelni az Anniversary irányítását, ami már adott volt, de ez nem sikerült.

Szerintem az Anniversary iránti óriási érdeklődés részben amiatt is lehet (talán pnot ez a fő oka), hogy sok olyan játékos van, akik még nem játszottak az első résszel és most szerették volna megismerni, de a tank irányítással nem tudnak megbarátkozni és hát a modern irányítás egy katasztrófa, így emiatt sokan inkább az Anniversary-ra mennek rá, ahol jól működik a modern irányítás, továbbá a jóval komplexebb és részletesebb pályadesign miatt jóval realisztikusabbnak is tűnik. Egyébként ha valaki megkérdezné, hogy melyiket ajánlanám olyasvalakinek, aki még nem játszott az első résszel, én is az Anniversary-t ajánlanám, hogy őszinte legyek. :)

#7 Narxis: Ízlések és pofonok. Nosztalgia GOG-on szerintem nem véletlen erős, hiszen ők pont arról híresek, hogy régi játékokhoz jó supportot adnak, azaz sokan a régi játékokat a GOG-on veszik inkább, ami teljesen logikus, hiszen minden játék DRM mentes is. Steam-en nyoma sincs ennek a jelenségnek, amiről a bejegyzés szól, mivel teljesen más a felhasználói bázis, illetve Steam-en nagyságrendekkel több felhasználó is van.
Én is nagyon szeretem a TR sorozatot, minden részt végig toltam, nagyon vártam a Remastered trilógiát, de én sajnos csalódtam benne, nekem is inkább az Anniversary-hoz hozta meg a kedvem. :)

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.