Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
én is jelen voltma /vagyok SG-n .
Régen nem volt annyi troll mint manapság, de tényleg nagyon felszaporodtak.
Akkor álltam le az oldal naapi/heti szintű látogatásával amikor akárhány topikban kérdeztem valamit értelmetlen és troll hozzászólásokat kaptam válaszul.Bár az oldalt olvasom még mert jó cikkek szoktak lenni rajta.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Phvhun
őstag
Én konkrétan 1 értelmes embert találtam sg hírek alatt kommentelni, az pedig kvp volt.
Régen olyan időszakom is volt, amikor konkrétan csak azért nézegettem sg-t, hogy a kommentjeit olvasgassam a hírek alatt, amiket el se olvastam, csak átfutottam. -
lapa
veterán
igen, rakétatudós tényleg rengeteg van.
ettől a cikkek még jók (lásd könyvnyi űrsikló sorozat by Cifu, hihetetlen anyag), az meg elég ha a pár értelmes ember hozzászólását filterezed, mint érdemi mondandó.
mostanában mondjuk sikk lett az antiszemitizmus is, gondolom 10-14 éves gyerekek azt se tudják valami vagy megy valahová, csak írogatnak. ezt már szűrni kéne tényleg.
nem is azzal van a baj, hogy mindenkinek van már netje. egyszerűen írni tanítják meg túl korán a fiatalokat.
-
Az a baj, hogy a Tékozló Homár is tele van trollokkal. Régen (három éve) még értelmes hozzászólások voltak a postok alatt, amik segítettek is, most kb "Napi...." színvonal az egész.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Huma
addikt
válasz #56230144 #78 üzenetére
Én is szeretem a csipkelődéseket olvasni, de az ami az SG-n folyik már túl tömény és fárasztó. Ráadásul legtöbbször inkább idegesítő mint szellemes.
Lehet jelentkezek oda moderátornak. Csak ajánlásokat kellene gyűjtenem valahonnan.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Иван
őstag
válasz Brutális eb #75 üzenetére
Neked az a tökös vélemény és arc, hogy idiótázzák egymást és vadabbnál vadabb elméleteket támasztanak alá noname konteós blogokkal? Mert mikor legutoljára jártam fel, kb ez volt a szint.
Ja és olyan cikk nincs, aminél a 20. HSz után ne jönne be egy olyan szál, ami színtiszta anyázás egymás politikai nézeteivel kapcsolatban.
Sg élvezhetetlen.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
EczkE
veterán
Pár hsz mínusz van.
Asszem mindenféleképpen!
-
Varoz
addikt
válasz Dr. Romano #73 üzenetére
Nem azt írta, hogy márpedig úgy is van.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
7
addikt
Politika törölve, balhé törölve.
-
Varoz
addikt
-
Murder3
addikt
Hát igen az sg az egy nagy troll paradcsiom.
Én 1 évet kihagytam ott bann miatt
lehet az egy sg sajátosság, hogy ha egy tudományos cikkbe szóesik vmi ember keletkezésről szóló vizsgálatról/kísérletről,kutatásról már jön is a nagy teremtés vs evolúció
-
Varoz
addikt
Látom a hsz-k mennek az SG másik jelentésébe át. StarGate.
(Gondolok itta a fizikai elméletekre felettem )[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Mister_X
nagyúr
Az univerzum sem tágul gyorabban a fénynél. Az én elméletem szerint pont a fény tágítja, hogy olyan helyekre jut el, ami eddig nem létezett, a keletkezett nagyobb térben pedig a sötét anyag tudja "tologatni" az atomokat. Persze ez felveti azt a kérdést, hogy miért gyorsul a tágulás, mert az anyag nem lesz a semmiből, ekkor feltételezhető a negyedik dimenzió (tekintsünk el az időtől) amiben a sötét anyag akkora energiára tesz szert, hogy a mi dimenziónkba kerül. Ezt az energiát meg a mi dimenziónkbeli gravitonoktól nyerhetik, ez megmagyarázná, hogy miért a gravitációs erő az univerzum leggyengébb kölcsönhatása.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
horush
addikt
Eddig, tudomásom szerint két dologról hiszik azt, hogy gyorsabb a fénynél. Az univerzum tágulása (mely folyamatosan gyorsul ugye), valamint a neutrínók. Az univerzum tágulásának sebességének fénysebességtől való nagyobbságát elvilvel a relativitás elmélete nem zárja ki, hiszen az csak az univerzumon belül érvényes.
A neutrínók viszont érdekes dolgok, elvileg képesek bármin áthatolni, anélkül, hogy akadályba ütköznének.Diszkaveri csenöl, ó je
-
Mister_X
nagyúr
Ja, hogy az az értelmiségi azt állította, hogy van gyorsabb dolog a fénynél?
A relativitás-elmélet nincs alátámasztva gyakorlati tapasztalatokkal, ezért bármikor megdönthető. Eddig az is kétségbe volt véve, hogy az atomok elérhetik-e a fénysebességet. A CERN-ben sikerült. Eddig az volt a dogma, hogy a fény a leggyorsabb dolog a világegyetemben. Egy, a CERN-ből elindított atom az eredmények alapján ezt is megcáfolta (ezt azért még alá kell támasztaniuk, mert betudható mérési hibának). Bármi lehetséges, ezért is mondják, hogy a fizikában nincs olyan, hogy lehetetlen, maximum az, hogy még nincs alátámasztva.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Иван
őstag
Hát nézd, erre én azt mondom, hogy le lehet hülyeségezni az elméletet, csak akkor kér mellé a tudományos élet egy bizonyítást. Simple as that.
Nem azt mondom, hogy a fény nem lassulhat le, hanem hogy a fény maximális sebessége ami állandó, vagyis nem átléphető. Vagy mi. Érted, na.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Mister_X
nagyúr
Én személy szerint nem vagyok kibékülve a relativitás-elmélettel és nem azért, mert nem értem, hanem mert hibát látok a logikájában. Akkor én sem vagyok normális?
Csht: a fény sebessége sem állandó. Minél többet ütközik egy foton, annál több energiát veszít és előbb-utóbb elfogy az elektromágneses-energiája. Ahogy lassul, annál nagyobb lesz a hullámhossza - nem radikálisan, de veszít sebességéből míg végül annyira lelassul, hogy nem hatol át az atomokon sem. Példa? Víz.
-
Иван
őstag
Áááá, már egy éve nem néztem kábé SG-t, nem tudok. De menj fel, bármelyik két random tudomány cikknél vannak ilyenek.
Huma: volt az a tag, aki szerint a fénysebesség nem állandó, és valami agyament módszerrel be is bizonyította. Sőt, vallotta, hogy Einstein összes elmélete hibás
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
A csalókról meg van a magam véleménye, amit ide nem lenne tanácsos leírnom. Válogatott kínzási módszereim közül a legeslegbrutálisabbat emelném ki: az összes cheatert egy szobába zárnám és kényszeríteném őket, hogy egymással CS1.5-öt Win95-ös gépeken.
-
Huma
addikt
Ja. Azok viccesek.
Nekem van egy ilyen ismerősöm. Mindenre van megoldása. Pl Einsteinnel is tudna beszélni. Kigondolta, hogy áramot vezet az agyába és akkor az ugyanúgy "feléled" mint a békacomb.Mennyit röhögtem a hülyeségein. Minden héten előállt valami eszement elmélettel.
Amúgy az a durva, hogy diplomás ember...Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Иван
őstag
A trolloknál már csak egy faj jobb az SG-n: aki megmondja, hogy a NASA miért tervezett rossz űrsiklót, és ő tudja, hogyan lehetne jobbat csinálni.
Azok a legjobbak
-
Huma
addikt
Olvasgass egy kis SG-t (tudományos részleget) és rögtön világossá válik, hogy itt ahhoz képest nagyon is jól szűrik a trollokat.
Ha ennél szigorúbbak lennének akkor az már káros lenne a fórumra nézve, hisz néhol elég keskeny a határ a vita és a trollkodás közt.Nem tudom amúgy mi veszi rá az embereket arra, hogy tönkretegyék más emberek fórumozását. Pont olyanok mint multiban a csalók. Elég egyetlen ilyen ember, hogy tönkretegye 40 ember szórakozását/időtöltését.
Kellene valami agyba ültetett chip ami trollkodást észlelvén automatikusan sokkolja az illetőt.
Visítana a sok tizen-huszonéves zöldbőrű.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Иван
őstag
-
keIdor
titán
Egyebkent a masik ilyen oldal az iPon, azt neha olvasom ha rohogni akarok, az SG felbasz, par honapja raneztem az oldalra pont a hsz-ek miatt, de az csak felidegelt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Azert sajnos azt tapasztalom a Mobilarena is effele indult el eleg erosen, hireknel ha bemesz egy almas hirbe ugyanezt latod. A Prohardver es Gamepod kb SG mentes meg, Mobilarena sullyed.
Amugy ne kinozd magad SG-vel.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Mister_X
nagyúr
Egy ideig a GSO is azon az úton haladt, amivé ma az SG vált - ott szerencsére időben felvették a kesztyűt és úgy ahogy már jó a helyzet, csak pár "házitroll" maradt, mint pla görög sajtkülönlegesség
Itt nem értem miért szidják egyesek a modikat: ha nem teszel semmi rosszat, akkor nem is leszel lecsapva. Aki meg rászolgált, az mélyen hallgasson.
-
törölt tag
Hidd el Huma,nem szűrik jól itt a trollokat..És ezt most komolyan mondom,és nem rád.
-
Csepe
aktív tag
A blog.hu-n és az index fórumban már régóta ez van.
Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
Huma
addikt
-
aero.
veterán
Az SG már soha nem mossa le magáról, minden kicsit is forgalmas topikot ellep a fos.
-
Mr X
veterán
SG-n egyetlen topicot követek, a "Humoros, aranyos képek, videók" topicot.
-
őstag
A probléma az hogy az üzemeltetők konkrétan sz*arnak az oldalra, meg azt is meglehet nézni a modik közül hányan foglalkoznak az oldallal
Sőt régebben ha jól emlékszem volt egy elég komoly vita a két fél között, akkor hagyták néhányan ott az egészetWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Иван
őstag
Régen én is néztem sg-t, de aztán ráuntam, mert mindig ugyan az a 10-15 arc döntötte magából a tömény fasságokat. Darabig próbáltam értelmesen vitázni, aztán már csak poénra vette,, de rájöttem, hogy tök fölösleges.
Lehet szidni itt ph!-n a modikat, de meglehet nézni az sg-t, mi van akkor, ha rá se néznek a hsz-ekre.
Pedig sok sg-s cikk meg hír megérné az értelmes fórumozást.
-
Huma
addikt
Pedig régebben az egyik kedvenc oldalam volt. De úgy tűnik mára erősen felhígult. Sajnos tényleg túl sok embernek van internete...
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest