- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
én is jelen voltma /vagyok SG-n .
Régen nem volt annyi troll mint manapság, de tényleg nagyon felszaporodtak.
Akkor álltam le az oldal naapi/heti szintű látogatásával amikor akárhány topikban kérdeztem valamit értelmetlen és troll hozzászólásokat kaptam válaszul.Bár az oldalt olvasom még mert jó cikkek szoktak lenni rajta.
-
Phvhun
őstag
Én konkrétan 1 értelmes embert találtam sg hírek alatt kommentelni, az pedig kvp volt.
Régen olyan időszakom is volt, amikor konkrétan csak azért nézegettem sg-t, hogy a kommentjeit olvasgassam a hírek alatt, amiket el se olvastam, csak átfutottam. -
lapa
veterán
igen, rakétatudós tényleg rengeteg van.
ettől a cikkek még jók (lásd könyvnyi űrsikló sorozat by Cifu, hihetetlen anyag), az meg elég ha a pár értelmes ember hozzászólását filterezed, mint érdemi mondandó.
mostanában mondjuk sikk lett az antiszemitizmus is, gondolom 10-14 éves gyerekek azt se tudják valami vagy megy valahová, csak írogatnak. ezt már szűrni kéne tényleg.
nem is azzal van a baj, hogy mindenkinek van már netje. egyszerűen írni tanítják meg túl korán a fiatalokat.
-
Az a baj, hogy a Tékozló Homár is tele van trollokkal. Régen (három éve) még értelmes hozzászólások voltak a postok alatt, amik segítettek is, most kb "Napi...." színvonal az egész.
-
Иван
őstag
válasz
Brutális eb #75 üzenetére
Neked az a tökös vélemény és arc, hogy idiótázzák egymást és vadabbnál vadabb elméleteket támasztanak alá noname konteós blogokkal? Mert mikor legutoljára jártam fel, kb ez volt a szint.
Ja és olyan cikk nincs, aminél a 20. HSz után ne jönne be egy olyan szál, ami színtiszta anyázás egymás politikai nézeteivel kapcsolatban.
Sg élvezhetetlen.
-
EczkE
veterán
Pár hsz mínusz van.
-
Varoz
addikt
válasz
Dr. Romano #73 üzenetére
Nem azt írta, hogy márpedig úgy is van.
-
7
addikt
Politika törölve, balhé törölve.
-
Murder3
addikt
Hát igen az sg az egy nagy troll paradcsiom.
Én 1 évet kihagytam ott bann miatt
lehet az egy sg sajátosság, hogy ha egy tudományos cikkbe szóesik vmi ember keletkezésről szóló vizsgálatról/kísérletről,kutatásról már jön is a nagy teremtés vs evolúció
-
Varoz
addikt
Látom a hsz-k mennek az SG másik jelentésébe át. StarGate.
(Gondolok itta a fizikai elméletekre felettem)
-
Mister_X
nagyúr
Az univerzum sem tágul gyorabban a fénynél. Az én elméletem szerint pont a fény tágítja, hogy olyan helyekre jut el, ami eddig nem létezett, a keletkezett nagyobb térben pedig a sötét anyag tudja "tologatni" az atomokat. Persze ez felveti azt a kérdést, hogy miért gyorsul a tágulás, mert az anyag nem lesz a semmiből, ekkor feltételezhető a negyedik dimenzió (tekintsünk el az időtől) amiben a sötét anyag akkora energiára tesz szert, hogy a mi dimenziónkba kerül. Ezt az energiát meg a mi dimenziónkbeli gravitonoktól nyerhetik, ez megmagyarázná, hogy miért a gravitációs erő az univerzum leggyengébb kölcsönhatása.
-
horush
addikt
Eddig, tudomásom szerint két dologról hiszik azt, hogy gyorsabb a fénynél. Az univerzum tágulása (mely folyamatosan gyorsul ugye), valamint a neutrínók. Az univerzum tágulásának sebességének fénysebességtől való nagyobbságát elvilvel a relativitás elmélete nem zárja ki, hiszen az csak az univerzumon belül érvényes.
A neutrínók viszont érdekes dolgok, elvileg képesek bármin áthatolni, anélkül, hogy akadályba ütköznének.Diszkaveri csenöl, ó je
-
Mister_X
nagyúr
Ja, hogy az az értelmiségi azt állította, hogy van gyorsabb dolog a fénynél?
A relativitás-elmélet nincs alátámasztva gyakorlati tapasztalatokkal, ezért bármikor megdönthető. Eddig az is kétségbe volt véve, hogy az atomok elérhetik-e a fénysebességet. A CERN-ben sikerült. Eddig az volt a dogma, hogy a fény a leggyorsabb dolog a világegyetemben. Egy, a CERN-ből elindított atom az eredmények alapján ezt is megcáfolta (ezt azért még alá kell támasztaniuk, mert betudható mérési hibának). Bármi lehetséges, ezért is mondják, hogy a fizikában nincs olyan, hogy lehetetlen, maximum az, hogy még nincs alátámasztva.
-
Иван
őstag
Hát nézd, erre én azt mondom, hogy le lehet hülyeségezni az elméletet, csak akkor kér mellé a tudományos élet egy bizonyítást. Simple as that.
Nem azt mondom, hogy a fény nem lassulhat le, hanem hogy a fény maximális sebessége ami állandó, vagyis nem átléphető. Vagy mi. Érted, na.
-
Mister_X
nagyúr
Én személy szerint nem vagyok kibékülve a relativitás-elmélettel és nem azért, mert nem értem, hanem mert hibát látok a logikájában. Akkor én sem vagyok normális?
Csht: a fény sebessége sem állandó. Minél többet ütközik egy foton, annál több energiát veszít és előbb-utóbb elfogy az elektromágneses-energiája. Ahogy lassul, annál nagyobb lesz a hullámhossza - nem radikálisan, de veszít sebességéből míg végül annyira lelassul, hogy nem hatol át az atomokon sem. Példa? Víz.
-
Иван
őstag
Áááá, már egy éve nem néztem kábé SG-t, nem tudok. De menj fel, bármelyik két random tudomány cikknél vannak ilyenek.
Huma: volt az a tag, aki szerint a fénysebesség nem állandó, és valami agyament módszerrel be is bizonyította. Sőt, vallotta, hogy Einstein összes elmélete hibás
-
-
Huma
addikt
Ja. Azok viccesek.
Nekem van egy ilyen ismerősöm. Mindenre van megoldása. Pl Einsteinnel is tudna beszélni. Kigondolta, hogy áramot vezet az agyába és akkor az ugyanúgy "feléled" mint a békacomb.Mennyit röhögtem a hülyeségein. Minden héten előállt valami eszement elmélettel.
Amúgy az a durva, hogy diplomás ember... -
Huma
addikt
Olvasgass egy kis SG-t (tudományos részleget) és rögtön világossá válik, hogy itt ahhoz képest nagyon is jól szűrik a trollokat.
Ha ennél szigorúbbak lennének akkor az már káros lenne a fórumra nézve, hisz néhol elég keskeny a határ a vita és a trollkodás közt.Nem tudom amúgy mi veszi rá az embereket arra, hogy tönkretegyék más emberek fórumozását. Pont olyanok mint multiban a csalók. Elég egyetlen ilyen ember, hogy tönkretegye 40 ember szórakozását/időtöltését.
Kellene valami agyba ültetett chip ami trollkodást észlelvén automatikusan sokkolja az illetőt.
Visítana a sok tizen-huszonéves zöldbőrű. -
keIdor
titán
Egyebkent a masik ilyen oldal az iPon, azt neha olvasom ha rohogni akarok, az SG felbasz, par honapja raneztem az oldalra pont a hsz-ek miatt, de az csak felidegelt.
-
keIdor
titán
Azert sajnos azt tapasztalom a Mobilarena is effele indult el eleg erosen, hireknel ha bemesz egy almas hirbe ugyanezt latod. A Prohardver es Gamepod kb SG mentes meg, Mobilarena sullyed.
Amugy ne kinozd magad SG-vel.
-
Mister_X
nagyúr
Egy ideig a GSO is azon az úton haladt, amivé ma az SG vált - ott szerencsére időben felvették a kesztyűt és úgy ahogy már jó a helyzet, csak pár "házitroll" maradt, mint pla görög sajtkülönlegesség
Itt nem értem miért szidják egyesek a modikat: ha nem teszel semmi rosszat, akkor nem is leszel lecsapva. Aki meg rászolgált, az mélyen hallgasson.
-
törölt tag
Hidd el Huma,nem szűrik jól itt a trollokat..És ezt most komolyan mondom,és nem rád.
-
Csepe
aktív tag
A blog.hu-n és az index fórumban már régóta ez van.
-
aero.
veterán
Az SG már soha nem mossa le magáról, minden kicsit is forgalmas topikot ellep a fos.
-
Mr X
veterán
SG-n egyetlen topicot követek, a "Humoros, aranyos képek, videók" topicot.
-
A probléma az hogy az üzemeltetők konkrétan sz*arnak az oldalra, meg azt is meglehet nézni a modik közül hányan foglalkoznak az oldallal
Sőt régebben ha jól emlékszem volt egy elég komoly vita a két fél között, akkor hagyták néhányan ott az egészet -
Иван
őstag
Régen én is néztem sg-t, de aztán ráuntam, mert mindig ugyan az a 10-15 arc döntötte magából a tömény fasságokat. Darabig próbáltam értelmesen vitázni, aztán már csak poénra vette,, de rájöttem, hogy tök fölösleges.
Lehet szidni itt ph!-n a modikat, de meglehet nézni az sg-t, mi van akkor, ha rá se néznek a hsz-ekre.
Pedig sok sg-s cikk meg hír megérné az értelmes fórumozást.
-
Huma
addikt
Pedig régebben az egyik kedvenc oldalam volt. De úgy tűnik mára erősen felhígult. Sajnos tényleg túl sok embernek van internete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest