- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt

(#61) Varoz:
Miért titkolnám a nagyszerűségemet?
-
Kephamos
addikt
Bááá, ezt de rühellem.

-
Dr. Romano
veterán
És ez a főcímzenéd.
-
Varoz
addikt
-
Huma
addikt
-
Kassadin
addikt
-
Huma
addikt
-
D1Rect
félisten
Rendelnék egy világbékét. thx
-
Иван
őstag
-
Huma
addikt
-
deicide
veterán
A "forró drót" remélem nem a nemi identitásra akar utalni

-
Varoz
addikt
-
törölt tag
De vakon hogy tippeljek? Hang alapján, vagy tapogassak? Legalább női alanyok lesznek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy csak szófordulat volt?
Nem azt mondtam, hogy full pontosan meg lehet határozni valaki súlyát. Csupán azt hogy nagyjából be lehet lőni. Mondjuk 5 kg-os hibahatárral.
(#47) Danielssss:
Már késő. El lettél ítélve.
A Huma által pénzelt bíróság által?

-
Huma
addikt
-
Иван
őstag
Naja, simán voltak az osztályban oylanok, akik 15 kilóval nehezebbek nálam, 1-2 centitől eltekintve ugyanolyan magasak voltunk, és mindkettőnk hasonló testalkatú.
Megtévesztő ám a dolog

-
Varoz
addikt
De vakon hogy tippeljek? Hang alapján, vagy tapogassak? Legalább női alanyok lesznek?
Nem azt mondtam, hogy full pontosan meg lehet határozni valaki súlyát. Csupán azt hogy nagyjából be lehet lőni. Mondjuk 5 kg-os hibahatárral.
(#47) Danielssss:
Szófordulat hát.
5kg? Kizárt. Még a 15 kg se biztos. Rengetegféle testalkat párosul ugyan ahhoz a súlyhoz.
-
Huma
addikt
(#47) Danielssss:
-
törölt tag
-
Dr. Romano
veterán
-
Varoz
addikt
-
Huma
addikt
-
Kassadin
addikt
Kezdesz azokhoz a tinikhez hasonlítani, akiknek mivel nincsen nyáron iskola, dolgozni meg lusták elmenni, mert jól elélősködnek a szüleiken, az interneten élik ki vágyaikat.
-
Varoz
addikt
Én kilózgatni szoktam mert az menőbb manapság.
Én traktoros vagyok, mázsában mérek.

HumaSzívesen elvégeztetnék veled egy vaktesztet.
-
Dr. Romano
veterán
-
Huma
addikt
-
Dr. Romano
veterán
-
Varoz
addikt
Na és te meg tudsz különböztetni egy 55 és egy 65 kilós személyt? Na ugye?

Dr. RomanoBiztos beépített mérleg van a karjában.

-
Huma
addikt
Erről inkább Tyson Gay-t kérdezd.
Huma
"Honnan tudod, hogy 50kg vagyok? Már találkoztunk?"
Attól mert találkozol valakivel még nem derül ki a súlya. Vagy mindenkit le szoktál mérni az első kézfogás után?

Hogyne derülne ki? Ránézésre azért elég jól be lehet lőni a másik súlyát. Vagy te pl nem tudsz megkülönböztetni egymástól egy 50kg-os és egy 150kg-os embert?
(#36) Danielssss:
Én meg remélem, hogy igen. Más világ lenne... Huma világa.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
Huma
addikt
-
Dr. Romano
veterán
Erről inkább Tyson Gay-t kérdezd.
Huma
"Honnan tudod, hogy 50kg vagyok? Már találkoztunk?"
Attól mert találkozol valakivel még nem derül ki a súlya. Vagy mindenkit le szoktál mérni az első kézfogás után?

-
Kephamos
addikt
Ez a forró drót nem valami meleg társkereső?
-
DeFranco
nagyúr
-
danih
veterán
-
Varoz
addikt
-
xdx@
aktív tag
Szeretettel most is el van látva, minden nap vele szoktam aludni, ezen kívül rengeteg plüssállatot szoktam neki venni.
Hmm, akkor megpróbálok neki egy házat szerezni, nem árthat egy újabb 40 misis hitel.
Köszönöm, legközelebb is önhöz fordulok.
-
Huma
addikt
-
törölt tag
-
Varoz
addikt
Falazni kéne. Jössz? Alapanyagot is hozz, akkor igazi a segítség.

-
Huma
addikt
Vannak barátaim?

(#22) Kephamos:
Dolgozz!
(#23) xdx@:
El kell halmozni szeretettel és anyagi javakkal. Egy saját, budai lakásnak mindenképp örülne és elősegítené a gyógyulást.
(#24) Danielssss:
Hogyne volna. Van több is. Nézz körül.
-
törölt tag
Hanem mire gondolsz? Nem látok a fejedbe.
Ez a bejegyzés egy agymenés. Azért hoztam létre, hogy legyen. Ennél konkrétabb célja nincs.
(#16) lapa:
Milyen képzeletbeli állatot, te?
Az egy fantasztikusan realisztikusra sikerült bagoly volt. 
(#17) moonlight115:
Bal kézzel fogd meg az orrod. Jobb kézzel pedig a farod, majd kezdj el pörögni egy forgalmas utca kellős közepén.
A hatás garantált.
Értelmes blogod van egyébként?
xdx@: Sörét!
-
xdx@
aktív tag
Kedves Huma!
Kérem, segítsen!Itt van ezen a fórumon az a bizonyos Huma nevű tag, szegénynek nem volt gyerekszobája, és most itt éli ki rejtett vágyait, nagyon rossz állapotban van.
Van önnek ötlete, hogyan lehetne meggyógyítani?
Üdvözlettel,
Huma nevelőapja -
Kephamos
addikt
Kéne pénz!!!!44négy
-
DeFranco
nagyúr
...megkezdem a visszaszámlálást a [Huma:] Viszlát barátaim -ig
-
moonlight115
őstag
Ez a bejegyzés egy agymenés. Azért hoztam létre, hogy legyen. Ennél konkrétabb célja nincs.
(#16) lapa:
(#17) moonlight115:
Bal kézzel fogd meg az orrod. Jobb kézzel pedig a farod, majd kezdj el pörögni egy forgalmas utca kellős közepén.
A hatás garantált.
Huhh, ez nekem túl tudományos.... Biztos a " tengernyi tapasztalat" beszél belőled....ki gondolta volna?

-
Иван
őstag
Ez a napi huma bejegyzés.
-
Huma
addikt
(#16) lapa:
(#17) moonlight115:
A hatás garantált.
-
moonlight115
őstag
Akkor kérlek, kérlek, segíííííts!!!!!

-
lapa
veterán
-
danih
veterán
-
Raucher
tag
Tényleg egyre kínosabb.
Na mindegy, küldjél humafüvet. Aztán meglátjuk, hogy használ-e?
-
Viktor77
titán
Őszintén kérdezem, miért csinálod? És nem erre a bejegyzésre gondolok.
-
Huma
addikt
Tényleg tudnál segíteni? Előre is kösz!

Szívesen!

(#3) e=mc²:
A problémádra a türelem a megoldás. Várj türelmesen és nézz pozitívan a jövőbe.(#4) Mister_X:
Én igazi profi vagyok, ők meg kóklerek.(#5) nincsisbéla:
A szám.
(#6) Dr. Romano:
Bizony.(#7) Nordic:
Ő volt a mesterem.
(#9) Иван:
Miért?Köszönöm, hogy Humát választották!

-
Varoz
addikt
Még a végén a PH-t is elsötétítik.

-
Иван
őstag
Ezek a posztok egyre kínosabbak.
-
Nordic
Közösségépítő
Ő képes 10 milliárdszoros energiát is közvetíteni a TV-n keresztül és penészbevonzó mágiát is tanult.
-
Dr. Romano
veterán
-
nincsisbéla
aktív tag
Mondd a számot, máris hívom!

-
Mister_X
nagyúr
Oszt te mitűl vagyol külömb, minta zEzotévé?
-
e=mc²
őstag
Egyik pc megadta magat, ami eppenseggel 4 csatornas kamera rogzito is egyben. Szabadsagolas miatt celhardver beszerzese akadozik, igy ki kell bekkelnem ezt az idoszakot egy masik geppel. Ezert szuksegem lenne egy Conexant Fusion 878a chippet tartalmazo PCI-os kartyahoz SK-DVR vagy Sunkwang DVR program telepitokeszletere.
Esetleg Debianra Nod32-hoz tavadminisztracios szervert tudsz-e prezentalni?
-
moonlight115
őstag
-
Huma
addikt
Egyszerre csak egy emberrel tudok foglalkozni. Kérem mindenki várja ki a sorát.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- HIBÁTLAN Apple Watch Series SE 2 Cellular Midnight-2 ÉV GARANCIA - MS5284, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)