- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Igen. Gondolkodtam.
Tudom magamról, hogy nem vagyok szent. Vannak hibáim. Sőt, mondhatni rengeteg van.
Egyet pl elárulok:
Nagyon goromba tudok lenni ha felidegesítenek. Ráadásul ilyenkor nem csak goromba leszek hanem gonosz is. (Tudom, hogy ez elég hülyén hangzik.)
Viszont utána meg képes vagyok akár két héten keresztül lelkiismeretfurdalni.Azonban a blogbejegyzésemben szereplő jellemvonások közül egyik sem illik rám. És erre büszke vagyok. Ezt lehet akár valamennyire nagyképűségnek is nevezni, de azért igen csak távol áll attól a fajta nagyképűségtől amit a bejegyzésben ecseteltem.
Szerk:
Utólag belegondolva szerintem az emberek 99.9999%-a goromba lesz ha felidegesítik. Szóval ezzel nem árultam el nagy titkot magamról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mostanában gondolkodtam egy keveset.Igen, máskor nem szoktam. Hány olyan emberrel találkoztam már akik folyton csak...
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Interactive Brokers társalgó
- Asztalos klub
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest