Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
-
LOGOUT
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Bocs, új korában néztem, akkor még v4 volt, 21k-t tudott. Mondjuk a 34 is jóval kevesebb annál, mint amit ez a teló tud. (Az S5 ugyanaz, 35k-t tudott) Manapság már kevesen méregetik az új programmal a régi hardvereket, hirtelen nem találtam.
A rendszer 6-ot eszik, és köszi, egészen kellemes felhasználói élményt nyújt az Iphone SE-vel párhuzamosan használva (ami, ha már a számokat erőltetjük, 120k-t fut)
A szintetikus tesztek nem adják vissza a valós használatban nyújtott teljesítményt. És nincs mindenkinek szüksége csúcshardverre, feleslegesen sok pénzért. Ez a teló sem az Antutu-huszároknak készült, ahogy a Redmik sem, viszont a mindennapokban teljesen használható, főleg amennyiért valójában megvásárolható. -
scyllarus
veterán
Igen, tényleg vicc. A Mi2 majdnem feleennyit "futott meg"
Sőt a 3 éves Galaxy S5 is kevesebbet ért el. De a te telód nyilván különleges.
Egy belépőszintű telót egyébként is érdemes összevetni a régebbi csúcshardverekkel.
De látod, te jól választottál annak idején, mert az ötéves telód használható még ma is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest