- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pinnacle #12416 üzenetére
Ez engem is érdkelne , hogy a két memória egy legyen. Már unom ,hogy hol egyik,hol másik telik meg.
Pc-n a gyári programmal sem látszanak a fájlok? Nekem mindenképpen kábeles kapcsolatra lenne szükségem a másoláshoz.
Továbbá max mekkora kártyát lehet beletenni, illetve milyen márka és milyen jelölésű legyen az sd?? -
ANDROID???
addikt
válasz
pinnacle #12414 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, de átlag felhasználás mellett, max annyi az előnye az 1GB kívül, hogy újabb. A 17-es kiadásra mindenképp kell tok, törékeny a hátlapja is, csúszós is.
Egyébként ezek a "fantasztikus" ajándék lehetőségek közül esetleg az utolsó, ami valamire jó lehet, de átlag felhasználóként nem fog kelleni
Mellesleg ilyen kérdést ebben a topikban jobb feltenni -
ANDROID???
addikt
válasz
pinnacle #12396 üzenetére
A linkelt EazyG. normálisan felfekszik és egész jól bírja. Jó választás. Először tartottam tőle, hogy levegős lesz, de nem ez nem az olcsó ebayről származó kategória.
(Bocs, akinek csak az ebay a tökéletes, szerintem nem éri meg +2-3 hétig arra várni 500-800 forinttal olcsóbban, vagy jó vagy nem alapon.)
Muerte68: Tudjuk, köszi miénk is az, de ezt bubus66 (párszor) is leírta
Itt a DUAL SIM volt a nem megszokott a Telenortól, nem a Telekomos készülékek. Viszont főleg a Honor, ami DUAL ebben a kategóriában szolgáltatónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest