- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Nem akarok senkire rátukmálni semmit, veszekedni stb.
Azért linkeltem be ezeket mert, 2-3 éve én is mindent itthon vettem meg telóhoz, géphez.
Aztán rendeltem kintről, és bebizonyosult hogy százforintokért 100%-ig ugyan azt ami itthon több ezer forint(tok, fólia, kábel) megkapom, és boldogan használom.
Akinek van rá annyi pénze vegye meg itthon, gyorsan megvan stb. De ha most is van rajta fólia, tok akkor főleg érdemesebb a tartalékot kintről megvenni mert az itthon árért veszel öt darabot.
Üvegfóliából inkább Apple cuccokra szokott átmenni, 300 forintos 5S üvegfóliából idén már legalább 30 ismerősnek dobtam fel, és ugyan az a minőség mint a 2500 forintos GSM boltos, esetleg 4000 forintos T-Mobileos.
Annyira olcsó hogy nem érdemes gondolkozni rajta.
Stylerr: Szintént iPhonera tettem már ilyen hardcase-t, meg Samsungra, elég patentul fogja, természetes hogy nem véd annyira mint a hybrid meg a TPU, de sokkal szebb, egyébként amit linkeltem 4 dolgot mindet megrendeltem,fóliából már egy átment rajtam a kövit várom, a hardcase sztem jövőhéten meglesz, ha megvan küldök róla neked képeket, ha érdekel.Ráadásul a fa mintás keménytok egy német telefonos boltból jön, emailbe még hivatalos számlát is küldtek nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest