Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Nem akarok senkire rátukmálni semmit, veszekedni stb.
Azért linkeltem be ezeket mert, 2-3 éve én is mindent itthon vettem meg telóhoz, géphez.
Aztán rendeltem kintről, és bebizonyosult hogy százforintokért 100%-ig ugyan azt ami itthon több ezer forint(tok, fólia, kábel) megkapom, és boldogan használom.
Akinek van rá annyi pénze vegye meg itthon, gyorsan megvan stb. De ha most is van rajta fólia, tok akkor főleg érdemesebb a tartalékot kintről megvenni mert az itthon árért veszel öt darabot.
Üvegfóliából inkább Apple cuccokra szokott átmenni, 300 forintos 5S üvegfóliából idén már legalább 30 ismerősnek dobtam fel, és ugyan az a minőség mint a 2500 forintos GSM boltos, esetleg 4000 forintos T-Mobileos.
Annyira olcsó hogy nem érdemes gondolkozni rajta.
Stylerr: Szintént iPhonera tettem már ilyen hardcase-t, meg Samsungra, elég patentul fogja, természetes hogy nem véd annyira mint a hybrid meg a TPU, de sokkal szebb, egyébként amit linkeltem 4 dolgot mindet megrendeltem,fóliából már egy átment rajtam a kövit várom, a hardcase sztem jövőhéten meglesz, ha megvan küldök róla neked képeket, ha érdekel.Ráadásul a fa mintás keménytok egy német telefonos boltból jön, emailbe még hivatalos számlát is küldtek nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- 6 GB-osGeForce GTX 1660 SUPER (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest