Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soma01

veterán

válasz jeni #2176 üzenetére

A második linken lévő nagyon gáz! Meg ne vegyétek! Nekem van egy itthon, nagyon nem passzol rá. Alul lelóg, ha azt akarod, hogy a hangszóró és az előlapi kamera ne legyen letakarva ezzel az üveggel.

• choco01

addikt

válasz jeni #2176 üzenetére

Nem akarok senkire rátukmálni semmit, veszekedni stb.

Azért linkeltem be ezeket mert, 2-3 éve én is mindent itthon vettem meg telóhoz, géphez.

Aztán rendeltem kintről, és bebizonyosult hogy százforintokért 100%-ig ugyan azt ami itthon több ezer forint(tok, fólia, kábel) megkapom, és boldogan használom.

Akinek van rá annyi pénze vegye meg itthon, gyorsan megvan stb. De ha most is van rajta fólia, tok akkor főleg érdemesebb a tartalékot kintről megvenni mert az itthon árért veszel öt darabot.

Üvegfóliából inkább Apple cuccokra szokott átmenni, 300 forintos 5S üvegfóliából idén már legalább 30 ismerősnek dobtam fel, és ugyan az a minőség mint a 2500 forintos GSM boltos, esetleg 4000 forintos T-Mobileos.

Annyira olcsó hogy nem érdemes gondolkozni rajta.

Stylerr: Szintént iPhonera tettem már ilyen hardcase-t, meg Samsungra, elég patentul fogja, természetes hogy nem véd annyira mint a hybrid meg a TPU, de sokkal szebb, egyébként amit linkeltem 4 dolgot mindet megrendeltem,fóliából már egy átment rajtam a kövit várom, a hardcase sztem jövőhéten meglesz, ha megvan küldök róla neked képeket, ha érdekel.Ráadásul a fa mintás keménytok egy német telefonos boltból jön, emailbe még hivatalos számlát is küldtek nekem.

:R :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés