Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
Peterking #11629 üzenetére
Jó lenne tisztában lenni a szavakkal, és azok súlyával.
Én nem becsméreltem senki munkáját, de az már megint röhej, hogy nem tudtok olvasni. Súlyos vádak ezek.
Az, hogy véleményem szerint valami nincs jól megfogalmazva, vagy nem helyes, az magánvélemény.Annyit kértem az oeminfo részhez, hogy a cikk írója legyen kedves megírni 2 dolgot.
1., Melyik verzióról indul a csere, tehát 6.0 vagy 7.0 ?? Nincs ott. Van aki 7.0 alatt kezdi el.
2., Az utolsó mozzanatnál az FR után a B130 újraindulás után, vagy kikapcsolás és egyből B130 kell.Baromi nagy kérés, már látom.
Sok leírást készítek a cégnél ahol dolgozom, és ilyenekre is oda kell figyelnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest