Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69
üzenetére
Hagyd megteszem a szükséges lépéseket akkor talán megjön az esze. Vádaskodik rágalmaz van annak megfelelő helye amivel élni is fogok...
Ezért nem méltattam válaszra sem, mert tartom értelmét semmilyen vitának, ha Ő nem tudta meg csinál az legyen az Ő baja, van XDA, van HTCMania, és van 4Pda innentől. Ja és Privátban meg nyájaskodik, ha meg elutasítom akkor meg minden vagyok csak jó ember nem.... De hát megedződtem a P8 Lite topikon.
(#11184) B.Pystike
Így van és ha kérdeztél segítettem is..
Soha nem zárkóztam el attól ha valaki hibát talál benne akkor jelezze és akár közösen is ki lehet javítani..
És ez után se fogok de ezek után egyre jobban meg fordul a fejembe, mint a sokak (porterocka) hogy itt hagyom a fórumot...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest