Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7851) Diabo6 válasza ANDROID??? (#7850) üzenetére


Diabo6
senior tag

A válasz: nulla. Nem vártam meg. A kiegészítők miatt több helyet is foglalt a memoriából és amik pluszban benne voltak, azok nekem annyira nem voltak fontosak, szóval teljesen felesleges volt mind számomra. SZÁMOMRA (még mielőtt valaki nekem esne, hogy másnak még jól jöhetnek, csak mert jellemző ezen a fórumon). Azzal csak a pohár telt be, hogy merült is veszettül. Este már szedtem is le.
Én is úgy tudom, hogy új szoft esetén tanulnia kell, de elvileg a revolution az elmondások szerint nem nevezhető új szoftnak, mert a gyárira megy rá. Vagy tévedek?

(#7852) Balathruin válasza Diabo6 (#7851) üzenetére


Balathruin
veterán

Nálam ugyan úgy hozza a 10%/1 óra SoT (inkább az első 50%-ra igaz), memóriából meg nem eszik többet, nincs is benne olyan ami fogyasztana külön.

(#7853) petati94


petati94
tag

Olyankor mi lehet a gond, ha letöltötte a telefon a frissítést, de azt írja ki rá, amikor kezdené az update folyamatot, hogy: "Package does not exsist"? Köszi

https://petranyidev.hu/

(#7854) qcora


qcora
csendes tag

Gondolkodom ezen a telon. A pozitivumok tesztekbol megvannak, de a hasznalat kozben felmerulo negativumokrol tudtok irni?

(#7855) Diabo6 válasza Balathruin (#7852) üzenetére


Diabo6
senior tag

A telefon tárhelyére gondoltam memória alatt. Ami ugye a kiegészítők miatt van.
Én a revolutionnal reggel 7-től 100%ról, délelőtt 10-re 70%-ra mentem le. Ugyanúgy használtam mint ma (rádió, zene, 1-2 hívás és whatsapp). Jelenleg 90%-on állok.
De mint mondtam, ez a merülés volt a legutolsó, ami miatt leszedtem a revolutiont.

(#7856) Stevan87


Stevan87
tag

Mivel nem vagyok egy nagy telefon guru, ezért valaki leírná hogy normál simes,vagy dual sim-es a jobb? Biztosabb? Mert kb egy árban van mind a kettő.

(#7857) ORCA58 válasza Stevan87 (#7856) üzenetére


ORCA58
addikt

Egyforma. Ha nem kell dual, akkor szerintem mindegy, bár a dualba később ha kell lehet második SIM-et tenni. Az egy SIM-s is ugyan az mint a dual, csak szoftveresen le van tiltva a második SIM. A dual egy SIM-mmel + 1 memóriakártyával pont úgy használható mint az egy SIM-es.

[ Szerkesztve ]

(#7858) Zsirmanc


Zsirmanc
aktív tag

Sziasztok!

Január 19-én csatlakoztam a BÉTA programhoz. Minden oké volt, a projektek között ott szerepelt.

Mára ez fogadott..

"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen

(#7859) MR ME válasza Zsirmanc (#7858) üzenetére


MR ME
aktív tag

sajnos nálam is ez volt...:(

(#7860) Diabo6 válasza MR ME (#7859) üzenetére


Diabo6
senior tag

Érdekes, mert nekem ma dobta fel a béta frissítést.

(#7861) winben válasza Peterking (#7849) üzenetére


winben
aktív tag

Jé, tényleg.
Érdekes, visszaléptem a BETA appban a frissítéstől, erre meg mégis megjelent.

Érdemes telepíteni? Nagyon nem akarnám eltéglásítani a mobilom. :(

(#7862) petati94


petati94
tag

Ha valakinek a Dualosok közül sikerül telepíteni a bétat az szóljon légyszi.

https://petranyidev.hu/

(#7863) Toby0501 válasza winben (#7861) üzenetére


Toby0501
csendes tag

Érdemes telepíteni?! Jelentkezel egy beta tesztre és ilyet kérdezel, hogy érdemes-e telepíteni? :F
Nincsenek komoly hibák benne, nem lett használhatatlan a telefon.

(#7864) winben válasza petati94 (#7862) üzenetére


winben
aktív tag

Én duálos vagyok és már 17%-nál tart a letöltés.
(Ajvé és rettegés)

@Toby0501
Figyelj, én azért vettem a telefont, hogy használjam. Nem örülök neki, ha egy elcseszett frissítés szétbarmolja a készülékem.
Korábban is mondtam, hogy az itteni hozzászólások alapján ez a rendszer nem béta, hanem alfa állapot szagú. Remélem, hogy azóta már talán javult a helyzet és nem lesz semmi nagy kábel.

Akkor miért jelentkeztem bétára?
Egy nagyon zavaró hiba van, ami elég kevés felhasználónál jelentkezik, nálam is és marhára zavar - ezt szeretném már minél hamarabb javítva látni akár egy új rendszer emblémája alatt is (bt driver hiba).

[ Szerkesztve ]

(#7865) bubus66 válasza winben (#7864) üzenetére


bubus66
nagyúr

(#7864) winben

Nem fogod tudni téglásítani (max bootloop lesz de arra meg ott a RollBack), és ha nem teszik akkor vissza is tudsz állni..

(#7863) Toby0501

Ezt inkább hagyjuk, mert amit itt művelt a Huawei Mobile ezzel a beta tesztel kapcsolatba az egyenlő a NULLÁVAL!!!!!

Különben meg 3 telefon szervizbe kötött ki a beta teszt miatt, tehát ha valamiben nem vagy biztos, akkor inkább nem írd meg.. Igaz a szerviz hozzá állása is egy nagy Nulla volt, 1,5 napos melóval sikerült visszatenni 2 telefont, a 3.-nak már könnyű volt, mert kint volt addigra a RollBack. Futottunk vagy 3 kört mire meg lett érteve, hogy ez a beta teszten vett részt telefonok, mert a szerviz semmit se tudott róla, megakarták vonni a garanciát.

Szégyen, hogy a RollBack-ért is megkellet fenyegetni őket..

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#7866) petati94 válasza winben (#7864) üzenetére


petati94
tag

A letöltés nekem sikerül, de a telepítés nem.

https://petranyidev.hu/

(#7867) Stevan87 válasza ORCA58 (#7857) üzenetére


Stevan87
tag

Köszönöm! Akkor így nem kérdés hogy melyik :) :R

(#7868) Peterking válasza petati94 (#7862) üzenetére


Peterking
tag

Én felraktam. Idáig minden ok.

(#7869) winben válasza Peterking (#7868) üzenetére


winben
aktív tag

Dettó.
Feltelepült, minden oké eddig. Nem akarom elkapkodni a megállapítást, de úgy tűnik a fejhallgatós problémám megmaradt...

(#7870) petati94 válasza Peterking (#7868) üzenetére


petati94
tag

Küldtem privátot

https://petranyidev.hu/

(#7871) winben


winben
aktív tag

A kameránál pro fotóra vagy videóra állva ha manuál fókuszra állok akkor hol lehet állítani azt kézileg? Megjelenik egy plusz csík, de olyan, mintha valami hiányozna onnan.
Nálatok hogy van?

KÉP

(#7872) ORCA58 válasza winben (#7864) üzenetére


ORCA58
addikt

Nekem FR-nélkül is működik, így megmarad a Béta app is. Ugyan olyan atom stabil mint az előző, csak van néhány hibája, amit nyilván javítanak, ha lesz aki jelzi. Az lenne a jó, ha minél több visszajelzést kapnának.
A legnagyobb hibája az agresszív memória kezelés, ami már a 6-os esetén is sokak nemtetszését váltotta ki. Ha 3GB-os lenne, ez nem érintene ilyen érzékenyen minket. Ezt kellene tudomásul vennie a fejlesztőknek, de ehhez sok visszajelzés kellene.
Sajnos sokan önhibájukon kívül lettek kizárva a tesztből. :W

Végeztem egy házi tesztet, melyet meg is írtam nekik. Ugyan azt az 5 programokat indítottam egy Alcatel OT995 telefonon mind ezen. Az Alcatel 500MB memóriával rendelkezik. 3 nap után az Alcatelben mindegyik app futot, és újra indítás esetén mindet el is indította. A P9 Lite viszont ezek közül néhányat egyszerűen leállított é kilőtt a memóriából, ha nem volt használatban egy ideig. Márpedig olyan alkalmazás is be volt töltve, aminek nincs használati felülete (kivéve a beállítást), a háttérben kellene figyelnie. Tette mindezt úgy, hogy a szabad memóriája lényegesn több mint az Alca összes memóriája. Ja és Chrome-ban betöltött 2 lap az Alcatelben nem töltögetett újra, nem úgy a p9Lite-ban.

(#7873) winben válasza ORCA58 (#7872) üzenetére


winben
aktív tag

Hol lehet hibajelentést leadni, ha már nincs meg a BETA appom?

(#7874) ORCA58 válasza winben (#7873) üzenetére


ORCA58
addikt

Emailben. Nekem ez van meg, de azért kérdez meg őket. mobile.hu@mail01.huawei.com

A fényképezőgéphez pedig: a képen látható vonalazott sort tologasd jobbra balra, vagy bökj a AF-C re és odébb fut magától.

[ Szerkesztve ]

(#7875) Matyi222


Matyi222
aktív tag

Kár szidni ezeket a "szerencsétlen" Magyar Huawei-es dolgozókat, mert rajtuk semmi sem múlik. Kínai fejlesztők nem nagyon dolgoztak most az elmúlt 2 hétben az ünnepük miatt. Hiába is fenyegeti Őket bárki FV-vel, semmi köze nem volt, hogy megjelentek dolgok, egyszerűen lement az ünnep és most már folyamatos lesz a dolog, mert dolgoznak kínában. Onnan irányítják az egész fejlesztést. Volt szerencsém beszélni egy ott dolgozóval, szóval nem légből kapott dolog amit leírtam. Azt is elmondta, hogy azért vagy sablon szöveg ment vagy nem írtak vissza, mert nem tudnak semmit, nem kapnak infót. 😂😂 Most nézzünk inkább előre és teszteljük.. 😁😁😁

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

(#7876) ORCA58 válasza Matyi222 (#7875) üzenetére


ORCA58
addikt

Ez az optimizmus kell, és sok sok figyelem a teszthez! :C

[ Szerkesztve ]

(#7877) Matyi222 válasza ORCA58 (#7876) üzenetére


Matyi222
aktív tag

Felraktam és már írtam is a memóriakezelést. Legyen sok-sok jelentés ebből :)

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

(#7878) leixlo80


leixlo80
csendes tag

Egy pár órája én is próbálgatom az új rendszert. Eddig stabilan fut, semmi gondot nem okozott hogy nem csináltam FR-t, és így megmaradt a beta app is. Lehet hogy még túl korai, de én nem vettem észre hogy agresszívabb lenne a memória kezelés. Amikor felraktam néhány órával ezelőtt akkor elindítottam a Messengert és a Vibert, közben nézegettem, próbálgattam, kicsit neteztem Firefox-al, és nem lőtte ki egyiket se, mindkettőbe vissza tudtam lépni anélkül, hogy újratöltött volna. Persze ha kicsit jobban nyúzom majd akkor ez változhat :)
Amit észrevettem, és majdnem infarktust kaptam miatta (azt hittem törölte a képeket), hogy a galéria elég hektikus, úgy a fényképeim negyedét nem jeleníti meg a fotók között, csak ha az albumok között kiválasztom a kamerát.
Én javasolnám, hogy akinek nem muszáj, ne csináljon FR-t, mert így reális a teszt, a mezei user se fogja megcsinálni, pláne, hogy a frissítő nem is kéri erre.

(#7879) Matyi222


Matyi222
aktív tag

Ha valakinek kell a Duálos rom, akar próbálkozni vele, lementettem majd ha hazaérek felteszem a megára és adok linket.. Bár nem tudom így felrakható-e, de bubus66 biztos tudja...

leixlo80
Nekem a messengert már 2*3* kilőtte...
Úgy látszim mindenkinél más.
FR nálam sem volt...

[ Szerkesztve ]

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

(#7880) winben válasza leixlo80 (#7878) üzenetére


winben
aktív tag

Én sem tapasztaltam eddig problémát a memóriakezeléssel. Az mondjuk "gyanus", hogy folyamatosan sokkal több szabad memória van, mint a korábbi rendszeren volt, de az is lehet, hogy vagy a precache kontentet nem számolja bele vagy az alaprendszer eszik kevesebbet.

Végigpróbáltam, újraindítás, némi nyomkodás után a viberen hívtak, kicsöngött, felvettem, hangminőség szokásosan jó és tökéletesen működött minden.
Van néhány cucc, amibe újra be kellett jelentkeznem, de minden adatom megmaradt, az ikonok, widgetek rendben megmaradtak. A fotókat nem figyeltem, a google fotók mindig mindent archivál.
Nem mondom 100%-ra, de a bluetooth fejhallgatós problémám ugyanúgy megmaradt, a iOS-re egy az egyben hajazó felületről meg elég vegyesek az érzéseim, szeretem az újdonságokat, de inkább maradt volna a régi kinézet itt-ott (pl az óránál).

A fotó, videó appot még nem volt alkalmam jobban megvizsgálni, csak belenéztem, hogy nem-e tud új dolgokat (...nem is tud, miért tudna...), a felcserélt mikrofon problémát se csekkoltam még.

(#7881) evo87


evo87
őstag

Béta.

Nekem a Vibernél csak állapotsáv értesítés van bekapcsolva a telefonon (volt restart, meg ki- és bekapcsoltam, aztán megin ki a főképernyő értesítést), azonban ennek ellenére kiteszi főképernyőre. Én vagy bénus vagy másnak is ilyen? Ha nem valami beállítástól megy, akkor már megy is a riport.

iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8

(#7882) Balathruin válasza winben (#7880) üzenetére


Balathruin
veterán

De tud újat, van RAW. A mikrofon meg továbbra sem jó HD/FHD felbontásnál.

(#7883) winben válasza Balathruin (#7882) üzenetére


winben
aktív tag

Van RAW? :C
Hol lehet beállítani? Nem futottam még bele.

(#7884) Liller7 válasza evo87 (#7881) üzenetére


Liller7
tag

Szerintem a Viberbe kell állítani még,hogy hogyan jelezzen.

Galaxy A54+Galaxy Watch 5

(#7885) juhasz22


juhasz22
aktív tag

Most kaptam egy ilyet P9 Lite DualSIM letöröltem a FUT-ot de nem léptem ki. Ez most végleges vagy a Béta?

visszaolvastam :DDD

[ Szerkesztve ]

 iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED

(#7886) Balathruin válasza winben (#7883) üzenetére


Balathruin
veterán

Pro Fotó

(#7887) winben válasza juhasz22 (#7885) üzenetére


winben
aktív tag

"Android biztonsági javítási szint: 2016. december 1."

Én visszavontam a jelentkezésem, kiléptem a beta programból és még le is töröltem, mégis jött a frissítés.
Szerintem béta.

@Balathruin
Érdekes...
KÉP

[ Szerkesztve ]

(#7888) juhasz22 válasza winben (#7887) üzenetére


juhasz22
aktív tag

Igen köszi közben visszaolvastam, akkor még gondolkozom, hogy feltegyem-e.

[ Szerkesztve ]

 iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED

(#7889) leixlo80 válasza winben (#7887) üzenetére


leixlo80
csendes tag

Nálam sincs RAW opció.

(#7890) evo87 válasza Liller7 (#7884) üzenetére


evo87
őstag

A viberben nincs ilyen beállítás, legalábbis én nem találtam. De javítsatok ki, ha tévedek.

iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8

(#7891) winben válasza evo87 (#7890) üzenetére


winben
aktív tag

Én sem találok. Bár még nem rég óta használom, nem vagyok még olyan nagy Viber mágus.

(#7892) MR ME válasza Matyi222 (#7879) üzenetére


MR ME
aktív tag

Helló

Én igényt tartanék rá ;)

(#7893) ORCA58 válasza leixlo80 (#7878) üzenetére


ORCA58
addikt

Ez az app [GMD Full Screen Immersive ] nem marad a memóriába, még ha belegebedek akkor sem. Nem pusztulok bele, de nem normális, ha az így jár, más is így fog.
Egyébként volt, hogy egy app több mint egy napig volt a memóriában, aztán megint többször kidobta. :F
Mint írtam, főleg azokat az app-okat dobja ki nálam, amit nem használ az ember.
Ilyen még a [hívás rögzítőt]. Bár nálam ez nem működött, csak teszt kedvéért van fent, mivel olyan alkalmazás, aminek a háttérben kellene figyelnie. Szegény, lehet megtenné, ha nem lenne előbb vagy utóbb kukázva.
A Messengert első nap is csak néhány óránként dobálta ki, most már szinte soha.
Nem lehetetlen, hogy "megtanulja a szokásaimat", azaz, hogy egyes alkalmazásokat használni akarom, de nem normális hogy 20-30 alkalommal újra kel indítani, mire rájön, hogy kell. Addig millió üzenetről hírről, figyelmeztetésről maradhat le az ember.

winben
A fő kamera videó hang most is fel van cserélve. A Huawei csapatban valakinek nagy gond lehet a hallásával.

Balathruin
Neked mi a Build szám? Nekem 335-ös egy SIM-es és abban nincs RAW

Matyi222
Úgy tudom nem telepíthető, de ne legyen igazam.

[ Szerkesztve ]

(#7894) Matyi222


Matyi222
aktív tag

B336 dual és RAW nincs...

Balathruin:
Úgy látszik te valami egyedi ficsört kaptál.. csókos 😂😂😂😂

[ Szerkesztve ]

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

(#7895) winben válasza ORCA58 (#7893) üzenetére


winben
aktív tag

A fő kamera videó hang most is fel van cserélve. A Huawei csapatban valakinek nagy gond lehet a hallásával.

Lehet mindig csak fordítva teszik fel véletlen a fejlhallgatót.... ;]

@Matyi222
B336 - nincs RAW

[ Szerkesztve ]

(#7896) Diabo6 válasza evo87 (#7881) üzenetére


Diabo6
senior tag

Kérdezz rá a viber fórumon. Hátha tudják. Mondjuk én egyszer írtam oda valami problémámmal de számításba se vettek :D

(#7897) Liller7 válasza evo87 (#7890) üzenetére


Liller7
tag


Nekem így van beállítva a Viberbe és csak fent jelzi,hogy valaki keresett,írt stb.Meg az értesítési kezelőbe csak az állapotsáv van engedélyezve.

[ Szerkesztve ]

Galaxy A54+Galaxy Watch 5

(#7898) Zsirmanc


Zsirmanc
aktív tag

Fentebb irtam, hogy mára közölte velem a FUT, hogy nem vagyok benne a BETA projektben.Mellékeltem a képernyő mentést.
Erre megjött a BETA frissités. Érdekes...

"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen

(#7899) Matyi222 válasza winben (#7895) üzenetére


Matyi222
aktív tag

Látom, hogy nincs, mert nálam sincs :)

Támogatni támogatja :D

[ Szerkesztve ]

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

(#7900) Matyi222


Matyi222
aktív tag

Az előbb ezt írta ki nekem

"Az előző műveletet memóriahiány miatt nem tudtuk elvégezni"

Mi fene? 😁

És már megint..

[ Szerkesztve ]

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.