- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Huawei azonosításnál Kínát hozza be. Lehet ezen valahogy változtatni? Meg el felejti az Újlenyomatot.
Segítséget előre is köszönöm.Vagy esetleg a gyárit vissza lehet valahogy tenni rá?
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Volt egy p9 es telefonom amit közeli ismerősöm használt és nemrég adott el. Főzött szoftver volt rajta.
Viszont azt mondják nincs most a gyári beállítás vissza állítás után kamera. De korábban volt rajta karera ikon gyári. Valakinek esetleg valami ötlet? -
Gabi 8906
senior tag
válasz
sebijani1982 #20728 üzenetére
Azóta sikerült. Ajándékba adtam, és kicsit égtem miatta hogy nem akart működni a gyári vissza állítás.
Azóta a bluetooth nem kapcsol be, de nem tudom miért... Azóta csinálja hogy vissza állítottam alap állapotba. -
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Van valami Cunaja rom a telomon. próbáltam leformázni de nem indul el. Csak valami menüig jut el. Mi lehet a gond?
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a csapathoz.Jó kis telo. Jelenleg Cunaja v5-b392 rom van rajta. Emui 5.0, android 7.0.
Létezik ettől frissebb szoftver? Nem találtam rá sima frissítés menüt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged