- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
im492
tag
válasz
ANDROID??? #20201 üzenetére
Nem csodát várok, csupán hallottam már olyat hogy pl a telefon meghajlására hivatkozva vitte be garancia lejárta előtt és kicserélték. Az enyém végülis nem hibás, mert most is arról írok. Csak olykor pl ha zárképernyőn fel akarom húzni a gyors ikonokat nem mindig hajlandó, vagy feloldani. Bár ez inkább szoftveres hiba lesz szerintem. Az aksi meg már csak 2 éves lesz, meg jó hogy nem acélos. Most meg nem igazán költenék másik telefonra, ház felújításba vagyunk, minden forint számít most. Ezek miatt örülnék ha cseréljék,vagy legalább valamit javítanának rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest