- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
válasz
Comecee #1996 üzenetére
Te meg majd jól megmondod nekem, hogyan beszéljek szépen, ugyi?
A nyelv pedig értelmező szótárba van betonozva, és az összes költő is dögöljön meg.
De hogy lásd, kivel van dolgod.
Bocs'.
-
válasz
bubus66 #1997 üzenetére
Ezt már olyan sok helyen olvastam. Viszont nem értem, mert amoleddel a betekintési szög nekem eddig minden telefonnál kb a tökéletesség volt. IPS-nél nem. Ott sok olyannal találkozok, mint ennél a telefonnál, hogy torzulnak a színek oldalról (érdekes mert a P8L-nál is csak 1-2 bizonyos szögből és oldalról, nem bárhonnan). Túlszaturáltnak valóban túlszaturált, de nekem nagyon bejön.
Talán eddig a tökéletes kompromisszum a HTC One M8 SLCD3-as kijelzője. Bazi szép! Minden szögből ugyan olyan és gyönyörű színekkel.
-
bubus66
nagyúr
PL az amoled
IPS-be sokkal élethűbbek a színek, nagyobb betekintési szög, világosabb, így pl. napfénybe is jobban lehet látni, egyetlen hátránya, hogy a fekete nem annyira fekete.
AMOLED meg ennek az ellentéte, túlszaturált, kicsit sem élethű színek (ami nekem pl. kizáró ok, de sokaknak tetszik, hisz nem nagyon érdekli őket az élethűség), kisebb betekintési szög (de amúgy sem oldalról nézed a telefonod, szóval ez nem akkora baj), sötétebb, napon alig látható kijelző, viszont a fekete itt az igazán fekete, mert a feketét úgy jeleníti meg, hogy egyszerűen ott "kikapcsol" a kijelző, tehát nem világít semmi. Viszont a fehér meg sokkal sárgásabb, tehát a fehér nem fehér.
Szóval az AMOLED egyetlen igazi előnye a fekete szín, és hogy ez miatt energiatakarékosabb is, ha fekete a kép.Akkor ez hülyeség nem???
-
Portász
tag
-
Narakh
senior tag
válasz
Portász #1988 üzenetére
Nem ez az első alkalom, hogy harcosan - és egyébként indokolatlanul - véded a telefonod. Pártatlan észrevételt tettem, ráadásul nem is beszéltem lényeges hibáról (emlékeztetnélek: én is ezt a kütyüt veszem). Egyébként nem top, épp ellenkezőleg, alsóbb kategóriás készülékéhez hasonlítottam a panelt, így nem sok alja van az érvednek.
Nem kell egyből ölre menni, ha valaki negatívumot mer jelezni.
(#1985) MeGabee:
A szűk betekintési szög - az egészen extrém mértéket leszámítva - inkább csak esztétikai nüansz. Ahogy fentebb a kolléga is mondta, nem sűrűn nézegetjük a kijelzőt oldalról. Inkább arról van szó, hogy egy jobb szögekkel bíró panel a kettőt egymás mellé rakva vonzóbb a szemnek, mivel mindenhonnan élénkek és teltek a színek. -
-
redati
tag
Xperia s-hez viszonyítva ennek szebb a képe. Igaz az már egy régebbi modell. De azon meglepődtem, hogy az m4 aqua mellett is teltebbek a színek.
-
Gstyler
senior tag
Számomra ez irreleváns, viszonylag ritkán nézem oldalról a telefont
(csak vicc volt)TayRol: A telefonálás kevésbé, de a képernyő ON elég erősen eszi az akksit, sztem 3 óránál többet nem nagyon bír. Teljesen átlag felhasználó vagyok, nagyrészt elmegy egy napot, de erősebb használat esetén előfordulhat, hogy napközben is tölteni kell.
Többen írtak régebben két napot is. Nekem most először bírt kettőt, hogy hétvégén itthon volt a polcon és tényleg szinte hozzá sem nyúltam. -
válasz
Zsocy155 #1983 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam. Ha oldalról nézed és és elkezded forgatni a telefon oldalsó nézetből, akkor bizony a színek eltérőek, mint szemből. Tehát mindig látni élesen a kijelzőt, csak nem éppen olyan, mint szemből. Ezt nagyon sok telefonnál észrevettem már, szóval nem ennek a hibájának rónám fel. Valahogy olyan érzés, mintha az érintő és a kijelző között lenne egy távolság, ami miatt a fényt megtöri a plexi előtte. Nekem ilyen hatást kelt.
-
Narakh
senior tag
válasz
MeGabee #1982 üzenetére
Csak az eddig simizott demótelefonok alapján tudok nyilatkozni, de igazat kell adnom a kollégának. A kép tűéles, kellően felhúzva a fényerővel sincs gond, de betekinthetőség szempontjából tényleg nincs a topon. Olyannyira, hogy a kétéves, alsóbb kategóriás telefonom mezei TFT panelje is rommá veri.
Más kérdés, hogy a gyakorlatban ez kinek mennyire reális negatívum.
-
TayRol
nagyúr
Sziasztok,
Tervezem, hogy feleségemet meglepem egy ilyennel, egy 2/8-as ZTE V5-öt váltana. Két simmel használná, az alap 16gb-os belső memória bővel elég lenne neki. Két kérdésem volna a készülékkel kapcsolatban:
- hazai vodás kártyával működik-e az lte,
illetve
- a 2200-as akksi átlagban meddig bírja (játék nem lenne, ellenben sok telefonálás és böngészés igen)?Fehér, Edigitalos példányt kapna.
Köszönöm,
TayRol -
-
bubus66
nagyúr
válasz
MeGabee #1966 üzenetére
Nem kell ehhez felkészültnek lenni írni kell egyet és kész.
Gebriel
Hát igen van aki úgy gondolja, ha valaki megír egy összefoglalót, akkor az szent írás kell, hogy legyen, és senki ne vegye a bátorságot, hogy észrevételeit leírja.
Nem mondta senki sem, hogy szent írás. Vegye a bátorságot és írja le a véleményét észrevételét. De az lehet írni így is meg úgy is. A Másik meg a Köszönöm szót sem ismerik sokan akkor mit is várjon a szerző a mocskolódástól stb. Meg utána jönnek, hogy ők jobbat tudtak volna nem de miben tudtak volna jobbat..
Én lezártam ezt a témát ha lesz rá igény (és addig senki nem csinál) valamint az időm is engedi és lesz segítségem akkor csinálok egyet
(#1969) SP!T
Ha kell segítek kódot kérni!
Telefon kikapcsolva az USB Kábel csatlakoztatva, Hangerő- + Bekapcsológomb kombinációval sem jön be a fastboot? Lehet, hogy már írtad akkor bocs elsiklottam felette.
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Gebriel #1965 üzenetére
Én nem a javaslatról beszéltem, hanem másról. Különben meg ez is elég érdekes addig nincs javaslat, mihelyt valaki csinál egy Téma Összefoglalót egyből lett javaslata, és ráadásul van 2 db hozzászólás ebbe a témába, azért ez is érdekes nem? Nem egyet csináltam és tudom, a reakciókat. Mindenkinek adott a lehetőség, hogy készítsen egyet..
-
Csokihab
csendes tag
A zenelejátszóba hogy lehet belevarázsolni a dalszöveget? :/
-
bubus66
nagyúr
válasz
MeGabee #1962 üzenetére
Ne veszekedjek, hogy ki mit kérdezett. Sajnos én bele untam a Téma összefoglalóba elég sok tényező miatt de van egy ami miatt nagyon is aki készített már az tudja mire gondolok. De ha lesz rá igény és időm akkor talán összeállítok egyet.. Persze csak is segítséggel. De ha valaki rászánja magát, és csinál egyet (annak szívesen segítek), bárkinek jogában áll csinálni egyet..
MeGabee igen jól emlékeztél el van kezdve egy Téma Összefoglaló, írtam felhasználónak, ha át küldi akkor talán össze gyúrok belőle valamit.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Gebriel
veterán
Úgy volt, hogy készül, topicnak összefoglaló. Nem lesz belőle semmi
-
Portász
tag
válasz
Vermilion69 #1945 üzenetére
Kipróbáltam a fényképezőt full sötétben .
Automata vaku használatnál valóban kicsit sötét a kép .
De ha a mindig használja vaku funkciót bekapcsolom tökéletes .
Kipróbáltam azt is ,hogy előre bekapcsolom a vakut , semmivel nem lett világosabb mint elötte.
Tehát bíztos csak az automata funkcíoban van valami híba .
Fényképeket nem tehetek fel , nem otthoni környezetben csináltam a képeket . -
Narakh
senior tag
válasz
bubus66 #1908 üzenetére
Pontosan erre gondoltam. Azt furcsálltam, hogy mindössze egy darab demókészüléken láttam ezt a "tékát", a többin az appban csak pár gyári téma lézengett. Kíváncsi voltam, vajon azon, amit majd megveszek, melyik opcióra számítsak.
(#1913) radi8tor1:
Az első - önmagában valóban off - hozzászólás a modell melletti döntéssel és a beszerzéssel kapcsolatos, topikbeli vergődésem lezárása, amit teljesen logikátlan lett volna máshova írnom (aláírom, az én saram, hogy nem hivatkoztam le az előzményt). Különben meg mire való az off topic formázás, ha nem erre? -
törölt tag
válasz
Az a vicc, higy ez a vaku probléma szinte minden Huawei telefonnál fenn áll.
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Márko88 #1949 üzenetére
Szívesen, én is sonyról váltottam, ion-ról, szóval 3 éve még csúcskategória volt, most meg már minden döcögős rajta, állandóan újraindul stb. gps-t nem lehet bekapcsolni, forrósodik stb. és csesszék meg magukat, mert nem adtak ki rá frissítést a jb után egy ilyen drága telefonra.
Tegnap óta használom ezt a telót és annyira, de annyira jó!!
villámgyors és nagyon szép (ha jól vettem ki a szavaidból, akkor barátnőnek lesz?) én is lány vagyok, ha bírja a nagyobb telefonokat, akkor simán jó lesz, a fehér nagyon szép, az oldalán arany/bronz/pezsgő színű a csík, szóval elegáns is, nekem nagyon bejön (persze a fekete is ugyanilyen szuper, csak nekem az ion is fekete volt és most jól jött egy kis váltás)
-
Márko88
aktív tag
válasz
Köszi!!
és normális áron van, neki meg elég
-
che 1990
tag
Fejlemények:
Tegnap visszaadtam MM-nek a telefont, ma pedig vettem egyet az Extreme Digital-nál.
Mostmár biztosan kifogtam egy hibás darabot, mert az új P8 lite-on elèg erôsnek mondható a wifiMondjuk a. Gari jegyen 1 èv van, az eladó pedig mèg hangsúlyozta is, hogy 2 èv...
De mind1, emiatt már nem megyek vissza, mert az a 2 nagyszerű év úgyis a telemaxhoz szól (ha jól tudom), nekik meg amúgy sem szívesen adnám oda -
kort01
aktív tag
válasz
Esetleg próbáld ki, hogy a kamerán belül a vakut állandó világításra rakod. Így próbáld meg összehasonlítani. Aztán majd egyszer talán javítják.
(#1943) bubus66
Mindenképpen nagy segítség annak, aki szeretné így frissíteni a telefonját.
Már majdnem írtam, hogy miért nem a P8 lite-tal csinálod a felvételt -
Vermilion69
aktív tag
Ja, igen, ami viszont tényleg rossz (ezt az egy negatívumot találtam benne), hogy a vakus képek sötétek, egyszerűen későn kapcsol a kamera a vakuhoz képest, nincs összehangolva. Nagyon remélem, hogy ezt javítják, mert így sötétben nem nagyon lehet használni.
(#1944) Márko88
Szerintem ez jobb, mint a samu, én is nézegettem, de a samsung nagyon túl van hypolva manapság és a RAM is kevesebb benne, szvsz ez a telefon sokkal jobban megéri.
A fényerő közel sem olyan rossz, mint a tesztekben, igazából tökéletesen elég mindennapi használatra, nagyon gyors a telefon, jól kezeli a RAM-ot is. Egyetlen hibája, amit fentebb is írtam, de talán erre is lesz javítás, mert a fényerőre ígérték, hogy dob ki egyet a huawei.(#1942) Portász
Köszi, igen a bőség zavara nálam is megvan
én sima szilikont fogok szerintem, mert úgyis bundás, bélelt tokban tartom még mellette. Ha tényleg szereti leejteni akkor inkább legyen rajta biztosabb tok, minthogy eltörjön. Én most ezt rendelem meg egyelőre kékség, valahogy úgy illik a telefonomhoz
-
Márko88
aktív tag
Halihó!
Kis kedves társamnak gondolkozom a Sony L helyett mert már kuka.
Samsung A3 és a Huawei között gondolkodom. A fényerő dolog megoldódott? Gyors a telefon, memóriát jól kezeli ? A Sonynál már képet sem lehet megnyitni.
Üdv.
-
Portász
tag
válasz
Vermilion69 #1941 üzenetére
Azt olvastam talán itt , hogy visszacsillan fényképezésnél .Nekem is tetszik
Feleségemnek ugyan még nincs meg a készülék , fizikor tervezem megvenni de már az én rendelésemmel együtt rendeltem egy [ilyet ] neki.
Lehet hogy nem fog tetszeni neki ,de szinte minden telefonját leejtette legalább egyszer .Persze szilikon tokot is rendeltem neki .Sok jó tok van , még biztos rendelek . -
Vermilion69
aktív tag
válasz
bubus66 #1938 üzenetére
Igaz-igaz, köszi mindenkinek! Most én voltam a balf.. és benéztem, tényleg a micro sim-es a 4G-s hálózat kompatibilis.
A fényerős megjegyzésem is visszaszívom, totál erős a fénye, csak automatikusan hagytam és csodálkoztam, hogy ilyen sötét a max. úgyhogy itt is az én bénaságom volt jelen.
Szuper a telefon, örülök, hogy emellett döntöttem és segítettek a döntésben, nagyon köszönöm nektek!
És örülök, hogy a csoport tagja lehetek, tényleg jó a társaság, már csak azért is megérte ezt választaniErről a tokról amúgy mi a vélemény? Csiniség
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vermilion69 #1932 üzenetére
Na jol megszivtam, ugy emlékeztem, hogy az elsodleges sim kartya helyere valo a micro sd, de nem
De igen az 1 SIM a Micro Sim 4G 3G 2G a 2 SIM a Nano SIM 2G (csak 2G azt hiszem)
(#1937) kort01
Most ezt nem értem nekem független és nyitva van a BL ha meg zárva van akkor ki kell nyitni.
-
kort01
aktív tag
válasz
Menüben át lehet állítani, hogy melyiken akarod használni a 4G-t. Vagy rosszul értelmezem a kérdésedet?
Közben rájöttem mit is írtál. Nekem is ingyen cserélte a T korábban.(#1936) bubus66
Én is megnéztem, és a függetlenek továbbra is zárt BL-esek alapból.(#1938) bubus66
A mikroSD-t nézte el.
De én nem is akarom kinyitni jelenleg -
bubus66
nagyúr
válasz
Kicserélik az asszonyomnak is kicseréltek pedig nem ott vette a készüléket.
-
Portász
tag
válasz
Ha a szolgáltatónál vetted a készüléket akkor bíztos hogy ingyen cseréli ,de ha nem ott vetted akkor necces a dolog
-
Vermilion69
aktív tag
Na jol megszivtam, ugy emlékeztem, hogy az elsodleges sim kartya helyere valo a micro sd, de nem :-( ugyhogy most csereltethetem ki a kartyam a t-nel, remelem ingyen kicserélik, mert nem azert választottam a 4-G-s telefont, hogy ne tudjam hasznalni :-\
-
bubus66
nagyúr
válasz
Gebriel #1929 üzenetére
Ezért írtam azt hogy tele van OFF-olva. Szerinte ezek a hsz-k amiket itt a moderátor bejegyzésre irtatók az nem függ össze ezzel a topickal. Na aztán ennek tényleg semmi köze hozzá. Igaz az én írásomnak sem de direk nem is teszem OFF-ba. Én innentől lezártam ezt a Témát.
PL ennek a hsznek az első része nem ide vág. Van annak is meg felelő topickja...
-
Portász
tag
válasz
radi8tor #1913 üzenetére
Kedves radi8tor1 (MODERÁTOR)
Azt azért elárulhatnád ,hogy ezek közül a hozzáoszlások közül mi nem illet ide ?
pont hogy minden a huawei p8 lite készülékkel kapcsolatos ,de nekem mind1 .
Akinek szántam az elolvasta .- " közben kipróbáltam ,mindegy hogy hogyan van elmentve ,vagy hogy hogyan keresnek .
Hozzárendelt zeneszámot játszotta le .Nem játszott egyszerre kettőt ."Hívták a huawei p8 lite telefonján és egyszerre két csengőhang szolt . Az alap ami mindenki másnak a telefonkönyvbe + egyedi amit ahhoz a névhez rendelt .Én kipróbáltam és mindegy hogy a telefonkönyvembe +36 -tal vagy 06 - tal van elmentve minden esetben a hozzárendelt számot játszotta .Az is mindegy volt hogy aki hív az +36-tal vagy 06-tal hívott ,akkor is tette a dolgát és csak a hozzárendelt csengőhangot játszotta le a telefon .
Nem tudtam sehogy sem azt a hibát produkálni amire gondoltam ,hogy esetleg fenn áll.Minden esetben a huawei p8 lite telefonom tette a dolgát és nem szolt egyszerre két csengőhang .- Nem lehet írni a készülékkel kapcsolatos kiegészítőkről ? Én is rendeltem több tokot ,ahogy megjön fogok feltenni képeket ,azért hogy segítsek másokat akik esetleg rendelnének .
- " Nem karcolja a telefont a keret? " Ez sértő vagy nem ebbe a fórumba illik ? Huawei p8 lite telefonra rendelt keret nem karcolja meg a készüléket ? Engem is érdekel .Szeretnék rendelni ,de csak akkor ha felhelyezéskor szépen passzol és nem karcol össze semmit . Szerintem ez pont idevág -
-
törölt tag
Az általam javasolt topikba kétféle ember ír:
1.aki szeretne készüléket
2.akinek már van az a bizonyos készüléke vagy rálátása a dolgokra.
Pont ezért értelmetlen dolog egy bizonyos készülék topikjában azt firtatni, hogy ki milyen más készüléket venne, ha ez nem lenne?De van, hiszen ők már megvették.
Azt hiszem be kell látnod.Más:
Egyébként annyiban én sem értek egyet a moderátor hozzászólásával, hiszen egy P8 lite topika, miért nem férne bele a P8 lite vásárlásával és esetleg kiegészítőivel kapcsolatos beszélgetés.
Volt a topikban bőven off, de ezek pont nem azok. SRY -
MeGabee
senior tag
válasz
Gstyler #1921 üzenetére
Képes leszel fastboot alatt telepíteni,törölni,mókolni a telefont.Természetesen legtöbbször nem ez a cél,hanem egy tiszta főverzió felrakása.(És frissítéssel esetlegesen téglásított telefont is vissza lehet hozni vele az életbe.)
Vitatkozni lehet a moderátorral,és néha érdemes is,hisz ők is csak szubjektíven látják a dolgot.Egyébként persze,lehetne minden sz@rra külön topikot nyitni (pl.P8 Lite kiegészítők,P8 Lite offtopik) stb.,csak a kérdés,hogy érdemes-e.Anno F6 topikban emlékeim szerint nagyobb off-ok is érintetlenül maradtak.Szvsz tágan ehhez a telefonhoz kapcsolódó kérdések/felvetések/off témák simán elférnek itt.
-
-
Gstyler
senior tag
Nem értek ehhez a részéhez a dolognak, ezért kérdeztem
Független lesz ettől a teló vagy más jogokat szerzel vele?Tudom, h volt már róla szó, de egyértelműen nem volt még leírva, hogy ez mire jó hiszen mivel a legtöbben tisztában vagytok vele, így nem volt részletezve.
kort01: Persze igazad van, én (sem) vitatkozni szerettem volna, de hha vki ezen a telefonon gondolkodik vagy ehhez a telóhoz szeretne venni egy kiegészítőt, akkor kézenfekvő, hogy ide ír...sztem
-
kort01
aktív tag
Moderátorokkal nem érdemes vitatkozni, mert úgyis nekik lesz igazuk végső soron.
Nem védeni akarom őket, de elég nehéz feladatuk van, hiszen objektíven nem lehet moderálni ezekben a fórumokban, csak szubjektíven. Ez pedig mindenképpen vitás helyzeteket eredményezhet.(#1913) radi8tor1
Légy szíves az én hozzászólásaim környékén is szét nézni ([link], [link]), mert ott is előfordult vitatható kérdés. Bár véleményem alapján ugyancsak nem rakható be a mrfrakk által javasolt témába, mert nem telefont kereső egyéneknek a véleménye érdekelt, hanem pont a P8 lite tulajdonosoké. Viszont a többség véleménye alapján itt off, tehát javasolnám ezeket is törölni. -
Gstyler
senior tag
válasz
MeGabee #1916 üzenetére
Pontosan mire is jó ez a kód? Garivesztés?
(OFF)Hatalmas offok sztem sem voltak, a telefon tartozékaival és beszerzésével kapcsolatban írtak a kollégák. Hha ilyen telefont vettek és ezzel kapcsolatban van "általános kérdésük", akkor sztem teljesen normális, hogy a "saját" topikukban teszik fel és mondjuk nem keresnek egy telefontokos topikot, ahol lehet, h senkinek nincs ilyen készüléke.(/OFF)
-
MeGabee
senior tag
válasz
radi8tor #1913 üzenetére
Az elsőt megértem,de a másik hárommal már azért vitatkoznék.
De persze ha keresünk találunk még nem ide való hozzászólás,jogos az észrevétel,csak az időzítésed volt érdekes.
PeaceElment a mail a supportnak BL nyitókódért,epekedve várom,hogy kódot kapok,vagy SP!T kollégához hasonló üzenetet.
-
MeGabee
senior tag
Hasznos fukció a KERESŐ a topikban,kb 50 komment ezt taglalja,de azért leírom mégegyszer.Ez a hiba sajnos majdnem minden ROM-ban jelen van,lett jelezve a support felé,akik javítást ígértek rá.
(#1909) radi8tor1: A legmélyebb tisztelettel kérdezem,hogy ezt most mire fel írtad be???Visszanéztem vagy 150 kommentet,de esküszöm nem értem.
-
sly160
csendes tag
Szasztok. Vajon miért nem tudom a telefonkönyv menüben beállítani, hogy a vezetéknév legyen elöl, ne a keresztnév? Valamiért a kapcsolatok beállítások menüben a "Megjelenítési beállításokban" nem aktív a a Nevek megjelenítése, valamint a Nevek megjelenítése.
Ötlet? -
radi8tor
MODERÁTOR
A topik csak ezzel a telefonnal foglalkozik. Más általános kérdésekkel fáradjatok át a megfelelő topikokba!
-
Narakh
senior tag
Tudom, hogy internetről lehet EMUI témákat letölteni, de iszonyú kíváncsi vagyok, miért viselkedett áruházként a Témák app azon a demótelefonon (és a többin miért nem). Tudnátok lőni egy-egy képernyőképet a progiról?
-
válasz
bubus66 #1903 üzenetére
Ez se, segített! Egyszerűen ha BL zárva ez van szerintem. Más telefonnál is ez volt nekem régebben. De komolyan nem értem hogy tudta telekomos romra ráffrissíteni a fórumba az illető, aki csinált egy leírást. Egy sima update-el... Lehetetlen szerintem. Lehet mákja volt és nyitott BL-es telefont kapott.
-
bubus66
nagyúr
Nem kell rendszer gazdaként csinálni csak simán nyiss egy cmd-t.... De ha meg keresel(tek) holnap tudok segíteni akár team wiewren is
-
bubus66
nagyúr
Nem kell túlbonyolítani
ez alapján küld el aztán csá
Címzett: mobile@huawei.com vagy mobile@mail01.huawei.com
Tárgy: Unlock bootloader P8 LiteÜzenet:
Mobile Model: ALE-L21
MEID / IMEI:*****************
S / N: *******************(mail címed írd le ide újra)
Thank You!
Ennyi és kész
A fastboot devices hol marad???
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!