- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeGabee
senior tag
Az összefoglalóban le van minden írva,az összes kis hibája is.Ha azokkal együtt tudsz élni,akkor nem lesz vele gondod.
Én speciel azért raktam fel másik romot,mert utáltam a Vodás bootlogót meg a szaros programjait.De pl. root meg recovery csere nem volt a telómon,mégis vígan használom.Amúgy sokszor pont az ilyen "mókolásnak" köszönhető,hogy ezt-azt meg lehet oldani a telefonon,pl a bootloader zárást is először mi próbáltuk ki,és láss csodát,működik,így pl nem kell aggódni az esetleges garanciavesztés miatt annak,akinek nyitnia kellett a BL-t a roothoz.Vagy ha véletlen valaki valamit elb@sz,és téglásítja,akkor a kitapasztalt módszer nélkül helyre se tudná hozni.Szóval ezek inkább haszosak,mint sem rosszak.
Azért ez nem egy Xiaomi,ahol előbb romolsz,hogy használhasd -
im492
tag
válasz
MeGabee #2697 üzenetére
Bocs,igazad van,nem kell. Úgy értem hogy az apró hibák javítása érdekében ajánlatos
De ezek szerint passzióból mókolják?? Volt egy y300-as hüvelyem,na azt is állandóan pakolászni kellett különféle romokkal hogy használható állapotba hozzam. Pont ebből lett elegem,akkor meg is fogadtam hogy kerülöm ezt a márkát. De valahogy csak húz a szivem a Huawei-hez,tetszetős masinákat dobnak ki. Na de a lényeg akkor mennek rendesen alapból is?? Nem akarnám megutálni ezt is
-
im492
tag
Olvasgatom egy ideje a fórumot. És szinte csak azt látni,ilyen olyan romot kell rárakni a "vasra". Az lenne a kérdésem,hogy ez a telefon nem igazán megy enélkül normálisan?? MM- ből tervezem majd venni. Az ottani készülékek hogy muzsikálnak?? Mennek gond nélkül bármiféle telepitgetés nélkül??
-
MeGabee
senior tag
Tehát innen tudod leszedni....
-
MeGabee
senior tag
válasz
Zsocy155 #2689 üzenetére
Aha,bár csak annyi a diffi a 049-hez képest,hogy Vodás a bootlogo meg feltelepül pár vodás gány alkalmazás.De ehhez is kellene valami vendor,ami nincs benne.049-esét raktam rá,akkor úgy működött.
Feltolom Mega-ra aztán adok egy linket hozzá.
Mire feltolom lemegy a nap.De szerencsére orosz barátaink egy helyre az összeset.
Szerk.: inkább ne,ezek nem azok
-
ootikaa
csendes tag
sziasztok' Vodafonsra felrakhatom ezt_P8 Lite Dual SIM Firmware C432B132 (Android 5.0, EMUI3.1, Általános EU verzió) ?
-
tomej
aktív tag
HI!
Alacsonyabb fogyasztás miatt érdemes a 4G-t kikapcsolni? -
MeGabee
senior tag
válasz
dokee78 #2664 üzenetére
A Vodafone single simest árul.Az összefoglalóban benne van,hogy lehet belőle dual simes.
"Ahogyan már korábban is említettem, a P8 Lite kétkártyás működésre is képes, ha a tulajdonosnak úgy tartja kedve. Az LTE támogatással rendelkező telefon ezt hibátlanul végre is hajtja, azonban üröm az örömben, hogy ilyekor a második kártyán 4G helyett csak 2G sebességgel szörfölhetünk a világhálón." (forrás)
Ezek szerint csak 2G-t tud a nano sim foglalat,de ezt majd megerősíti vagy cáfolja az,akinek dual-os van.
-
dokee78
félisten
A Vodafone függőbe is lehet 2 simet tenni?
Mindkét sim foglalat tudja a 4G-t?
-
dokee78
félisten
2.: GPS-t használó sport tracking alkalmazásoknál (Endomondo,Runtastic,stb..) lezárt képernyő esetén elveszíti a GPS jelet,így valótlan útvonalat rögzít.(egyenlőre a megoldást a Képernyőzár kikapcsolása jelenti)
Akkor is elveszti a jelet,ha beteszitek a védett alkalmazások közé?
-
bubus66
nagyúr
A Micro (azt hiszem) a 4G
Más: Dual SIM-sek valaki letudná írni, hogy melyik kártya milyen hálózatot kezel?
Köszönöm előre is.
(#2650) ZABHERO
130 akkor az vagy T-mobilos vagy vodás
P8 Lite ALE-L21 Firmware-V100R001C150B130 (Android 5.0, EMUI3.1, Magyar Telekom)
P8 Lite ALE-L21 Firmware-V100R001C02B130 (Android 5.0, EMUI3.1, EU verzió Vodafone)
-
ZABHERO
tag
Akkor szoftveres probléma vagy a viber nem jó?
-
ZABHERO
tag
De a vibernél még midig semmi, pedig az én G620s-omon lilán jelez a led.
-
MeGabee
senior tag
válasz
ZABHERO #2640 üzenetére
Tehát beállításoknál bekapcsoltad,de mégsem jelez semminél?Csinálj egy újraindítást.Ugyan én csak whatsapp-ot használok,vibert nem,de a nem fogadott hívásoknál mindenképpen jeleznie kellene.
Nézd meg,melyik szoftververzió van rajta,meg hogy felajánl-e frissítést a Frissítőben.Rossz nem lehet,ha töltésnél világít.
-
Oldbiggy
tag
Bocs ha rosszul értelmeztem az unrootot. Ha TWRP van fenn és az Su, akkor rootolt, ha visszateszem a stockrecót, akkor unrootolt lesz a teló?
Üdv. -
MeGabee
senior tag
válasz
ZABHERO #2635 üzenetére
Beállítások/Megjelenítés/Jelzőfény
Emellett az Értesítéskezelőben tudod beállítani,hogy hol jelezzen (állapotsáv,szalagcímek,zárképernyő),valamint a Védett alklamazásoknál érdemes még a Vibert védetté tenni,hogy a rendszer ne lője le a háttérben.
(#2633) raynen: Nem tudom,hogy a stick modem nélkül használható-e egyáltalán a Digi mobilnete.Hívd fel őket,és kérdezd meg.
-
ZABHERO
tag
Sziasztok
Apukámnak lett egy ilyen telefonja és ha küldök neki valamit viberen vagy nemfogadott hívása van akkor az értesítési led nem jelez. Ezt más is tapasztalta?
Ez valamilyen szoftveres bug vagy valahol be tudom állítani( amit jelzem sehol sem találtam )? -
raynen
csendes tag
Sziasztok.
szeretnék venni egy ilyen telefon és csak 1-t nem tudok róla
Használható a telefon sim + digi mobil nettel rendessen ? Ha a net be van kapcsolva akkor nem blokkolja a sim kártyát ? Meg melyik a 4g ? micro vagy a nano sim ? -
Shingen
addikt
válasz
feketepeti #2629 üzenetére
Grat hozzá
-
MeGabee
senior tag
válasz
Grat.Használd egészséggel.
-
Gstyler
senior tag
válasz
Nem egy árkategória.
-
feketepeti
aktív tag
Megvettem a Honor 7 et, nem kicsit jobb
-
Biznisz35
újonc
Én inkább szoftveres hibára gyanakszom. Nekem már gyárilag a B132-vel jött a telefon, nem tudom a korábbi szoftverrel is előfordult-e ez a probléma.
-
Biznisz35
újonc
Sziasztok! Nem tudom másnál is előfordult-e már ,hogy a gyári email alkalmazás összevissza jelzi a leveleket.Értem ezalatt ,hogy pl. többször tölti le ugyanazt az emailt és mindig újnak jelzi ill. az értesítési sávon egyik pillanatban megjelenik a levél ikon majd az követő zárolt képernyő feloldás után már nincs ott ,de az email ikon mellett továbbra is jelez a szám ,hogy új levél érkezett. Majd a következő frissítéskor ismét megjelenik.
-
siskad
őstag
Sziasztok. A vodafone-ban vásárolt készülékek függetlenek?
-
-
MeGabee
senior tag
válasz
mandras81 #2612 üzenetére
Majdnem minden gyári szoftvercsomagban két mappa van.Az elsőben a főverzió Update.app,ezt kell először telepíteni.A második a Vendor mappa,ebben van a lokalizáció szerinti kiegészítő szoftver,ami szintén update.app,de külön kell telepteni,akkor válik teljessé a frissítés.Innen szedd le a 132-es végűt,és csomagold ki.Látni fogod miről beszélünk.
bubus66: Csak megtaláltad
-
btcenter
csendes tag
válasz
feketepeti #2608 üzenetére
A gyári jó, az utólag vendor frissítés nélkül felrakott 132-es rom rossz.
-
Zsocy155
őstag
Szia!
Egyenlőre nem is fogod tudni. A Huawei megigérte, hogy javítani fogják.
-
Tusuka
tag
Sziasztok,
tudnátok segíteni, hogy a címtár/menü/beállításoknál a megjelenítési beállításoknál lista rendezési elve (vezetéknév) miért nem aktív (azaz szürke)? Nem tudom állítani.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb