- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulguinha
aktív tag
válasz
#42308056 #166 üzenetére
Naná hogy kérdeztem, válasza: Nem tudja, de a kijelző fénye úgy vette észre erősebb lett.
Éjszakai képet pedig sajnos még nem csinált, de mondtam neki jó lenne, mert az is gyengus. Illetve kérdeztem a led ennyire gyenge vagy kalibracios hiba, és ha utóbbi javítható e, erre sem tudott biztos választ adniMondta, lehet hogy sofwaresen megoldható, de passz.
Direkt vakuval lőttem képet az üzletben es gyengének tűnt az ereje, ennek fényében pedig nem tudom ha kalibracion javítanak az mire lesz elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Autós topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!