Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eversman
tag
Én is belefutottam abba amit írtál, meg megtaláltam szintén amit Te:
"To protect your data, EMUI 10.0 has a new way of scanning ringtones. To make your ringtones appear in the ringtone list, move the ringtone files from Internal storage > Ringtones to Internal storage > Sounds or Internal storage > Music/ringtones."
TC-vel át is helyeztem bele mindent (a mappa gyárilag ott volt), és újraindítás vagy bármi nélkül egyből megtalálta, ahogy kell.
Érdekes, hogy valakinél megy, valakinél nem...
-
Aryon87
félisten
A csengőhangos mizériába én is belefutottam az újrahúzás után. Az még hagyján... de hogy a .flac formátumot nem ismeri fel? Csak ha társítod mondjuk a poweramp-al. wtf? Ez a 10-es droid hozadéka, a 9-en ilyen nem volt. Ettől függetlenül be tudtam állítani a saját csengőhangomat.
Mivel én drive-ból visszatöltöttem, így a fájlkezelőből mentem be a csengőhangra, ott hosszas nyomás, majd a kis menü felugrásakor rányomtam a "beállítás mint" opcióra. Na úgy lehetett csak. Pedig a hang a ringtones mappában van.
Érdekes. -
Garold
senior tag
Így van ahogy írod, T-nél vagyok én is,. 4G kijelzés van hívás közben is. A VoWiFi-t pedig aitomatikusan nem aktiválják, kérni kell, viszont csak akkor érdemes ha gyakran használnád olyan helyen a telót ahol van rendes WiFi, de nincs térerő. Ekkor a szolgáltató neve helyett Wifi lesz a bal felső sarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi