Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz Ixion77 #4933 üzenetére

Hát ha hülyének nézed az embert, sok is lesz a tárgyi tévedés.

1. Nem állítottam az ellenkezőjét. Akkor miért írod ezt?
    2. A mobiltól megszokott optikai határokhoz képest azt hiszem, elképesztően kicsinek nevezhető a teleszkópos teléé. Nyilván nem a madárlesen lévő természetfotósok 90 cm-es műfaxára gondoltam.
    3. Na, itt jön be, mennyire amatőrnek nézed az embert. A portréfotókat és az esküvői közeliket elsősorban 50-70 mm-rel veszik fel, de nem 135-tel. Mivel Hito a zoomkameráról írt, evidens, hogy arra reflektálok. A zoomobi gyújtótávja 135 mm ekv., ahogy te is írtad, az viszont laposítja és tepsisíti az arcot. Egyetlenegy snittet próbáltam meg a múltkori filmemben a zoomobival arcról, olyan feje lett a csajnak, mint egy bálnának. Nem is engedte, hogy felhasználjam. De, kövérít. A stábunkat az egyik kolléga fotózta a honlapra. Természetfotós, úgyhogy ő is félméteres obival fotózott, jó jó 10 méterről. Akkora hájfejem van a képen, hogy le is tilttattam. Pedig csak 90 kg vagyok 197 centihez.
    A Többi oké, abból tanulok, úgyhogy kösz. Mondjuk beszélhetnél magyarul is, rágugliztam a halo artifactre, de csak a videojátékot dobta be. Fényaurára gondolnék, de a fene se tudja, Te mire gondoltál. Szóval LG-t se vegyek? Gáddem.

Új hozzászólás Aktív témák