Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Ixion77 #4933 üzenetére
Hát ha hülyének nézed az embert, sok is lesz a tárgyi tévedés.
1. Nem állítottam az ellenkezőjét. Akkor miért írod ezt?
2. A mobiltól megszokott optikai határokhoz képest azt hiszem, elképesztően kicsinek nevezhető a teleszkópos teléé. Nyilván nem a madárlesen lévő természetfotósok 90 cm-es műfaxára gondoltam.
3. Na, itt jön be, mennyire amatőrnek nézed az embert. A portréfotókat és az esküvői közeliket elsősorban 50-70 mm-rel veszik fel, de nem 135-tel. Mivel Hito a zoomkameráról írt, evidens, hogy arra reflektálok. A zoomobi gyújtótávja 135 mm ekv., ahogy te is írtad, az viszont laposítja és tepsisíti az arcot. Egyetlenegy snittet próbáltam meg a múltkori filmemben a zoomobival arcról, olyan feje lett a csajnak, mint egy bálnának. Nem is engedte, hogy felhasználjam. De, kövérít. A stábunkat az egyik kolléga fotózta a honlapra. Természetfotós, úgyhogy ő is félméteres obival fotózott, jó jó 10 méterről. Akkora hájfejem van a képen, hogy le is tilttattam. Pedig csak 90 kg vagyok 197 centihez.
A Többi oké, abból tanulok, úgyhogy kösz. Mondjuk beszélhetnél magyarul is, rágugliztam a halo artifactre, de csak a videojátékot dobta be. Fényaurára gondolnék, de a fene se tudja, Te mire gondoltál. Szóval LG-t se vegyek? Gáddem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest