Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivi.szivi
csendes tag
válasz
vivi.szivi #20462 üzenetére
sziasztok!
#tmx #tapasztalat #silányjavítás #garanciális #tofsensor #gumitömítés
előzmény a nevemre kattintva, de röviden:
garanciális akksi csere -> teló visszaér hibás kamerával (itt a forumon egyből mondtátok, hogy a gumi tömítés) -> jelzem huaweinek , visszaküldöm tmx -> 3 hétig náluk "tartós teszten", majd visszaküldik egy hibátlan jegyzőkönyvvelzaklattam tovább a huaweit, ahogy ajánlottátok, es kvara le akartak rázni azzal a szoveggel, hogy a telonak semmi baja ,majd egy szoftverfrissites megoldja.
elkezdtem kicsit hatarozottabb lenni, hogy marpedig ezt nem hagyom ennyiben, nem fogadom el, nem tudom hova csatolhatnék tobb fotot, hogy lassak, hogy ez egy trágya. aztan mikor mar kertem irasos allasfoglalast toluk, elkezdtek komolyan venni, es "atadtak az ugyet vmi fejleszto csoportnak" akik egy het utan annyit mondtak, hogy (lass csodat) kuldjem be 3* is a tmxbe. itt mar a vesztesek nyugalmaval bekuldtem, oszinten semmit sem remélve, majd a telo 2 het utan visszajott hibatlanul.a munkalap szerint csak szetszedtek, majd osszeraktak
.
azonban, amikor a huaweies hölgy hivott , (akivel az egesz folyamat alatt tartottam a kapcsolatot,) hogy "lezarjuk az ugyemet", megkerdeztem , mégis mit csinaltak vele, rá tudna e nézni.
ês igazatok volt! a gumi tomites hianyzott a kamera mellol. ezt mar a legelso hozzaszolasomra tobben jeleztétek itt, amit ez uton is koszonok! és én is leirtam a tmx-nek , amikor eloszor visszakuldtem a telot!
nem elég, hogy elb.sszák, még az első visszaküldésemkor, amikor igazábol laikus létemre leirom, szerintem mi a baj, leráznak, és szinte fenyegetőzni kell a huawei-jel, hogy csináljanak valamit.nekem ez barominagy csalódás volt, a tmxben egyertelmuen, de a huawei ugyfelszolgalata sem azt hozta, amit várnék.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Van a blaha es rakocziter kozott egy uzlet. Oda lehet erdemes lenne bemenni es leadni cserere. Ott helyben be tudod mutatniba problemat (van p30pro kiallitva osszehasonlizaskeppen).
En nagyon meg voltam elegedvr veluk amikor volt ott dolgom. -
andreas49
senior tag
válasz
Ez a saját szervizük, ráadásul még személyesen nem is lehet leadni ide, csak a Huawei-en keresztül.
-
szemesi69
addikt
válasz
Nem tudom, én mindig futárral küldtem, vidéki vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest